Forum Depression & ångest


Trädgårdstråd

Nu så här när det är vår pysslar många med trädgårdar o växter. Så jag tyckte att det kan vara kul med en "trädgårdstråd" där vi kan småprata om sånt :-) Nu har jag en udda liten fråga att inleda med. En bonzai... ska man spruta på "stammen" o grenarna med när man använder blomsprutan? Min dog nästan.. sen planterade jag om den... den har bara typ tre blad som lever o resten har dött... alltså tre ynka blad... jaja.. nån som vet nåt om bonzaier?

*LOL* Jag varnade dej ju och sa de var svårskötta.


Ingen aning....... Har ngn planterat en solros i år....förresten....... har en på ca 10 cm men väldigt klen.......


Hihi... ja svårskött är nog bara förnamnet, kedjan hehe... nåja, tror inte den är död - än -) Åh, en solros på gång ior :-) Har du tjuvstartat utan att säga nåt förut? Aja baja dig -) Så du menar att årets tävling är igång redan? Hm... solrosor på balkong... nåja, kan gå... får plantera ut den nånstans sen då... okej, ior... jag hänger på. Ska köpa frön sen -) Häng på ni andra med... solrostävling den här sommaren också då! Heja oss! Hihi... var det kedjan som vann förra året? Hm...


Jag har strött ut lite solrosfrön från förra årets vinnarsolros. Har dock inte tittat om någon kommit upp ännu. Ska kolla i morgon.


Hm.. så du är med i år igen kedjan? Hihi... fuskigt juuuu att ta från vinnarsolrosen -) Nä skojar bara :-P Lycka till säger jag! :-)


Inte trädgård direkt men det ser ut att bli massor med blåbär i år. Lagom regn så blir det en hel massa mellanmål :-).


Blåbärspaj är gott :-P


Förresten så lever visst min bonzai, det har kommit tre nya blad nu :-)


jag har frön, men har inte kommit så långt som att plantera dem, solrosfröna asså,, tar det i veckan när jag e hemma,,


Åh gräsklipparråd mörker... va schysst! Hm, sen jag flyttade har jag ju balkong o ingen gräsmatta.. hihi... nåja nån annan som vill ha lite goda råd kanske :-)


Va bra. Ja gö inge nytta..som vanligt.


jag har glömt att köpa frön tc... men då blir det du o jag som balkongtävlar sen -)


Vadå gör inge nytta mörker.. jag ska kolla din länk imorgon ju... jag har nåt att se fram emot :-) Tack vare dig :-)


Nu har jag kollat din länk mörker... Musiken är Vivaldis "de fyra årstiderna" jättefint stycke :-) Oerhört vackra gräsmattor på hemsidan, tack för att du skrev ut länken... en fin upplevelse att titta på dem här till morgonkaffet :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons