Forum Depression & ångest


Forumtråd: TRACKASERIER 2

jag vet inte vad som felar för dig scanner....... men nu har jag blivit informerad om vikken risk det e o drabbas av depression om man röker??? hmm??? e det inte det ena, så e det det andra, jag bombas av PM, trots att du själv vill bli lämnad ifred, polisen ska knacka på hos mig, en räkning på 35 miljoner kronor ska komma till mig, mitt internet ska sänkas till 16 kilobytes, eller nå sånt, o jag blir beordrad o kolla in bibblans avd V,, kan man inte bara ge sig? du scannercicret, vill inte ha med mig o göra,, right? så släpp din besatthet, jag behöver inte din hjälp, kalla mig mobbare, att jag trackaserar dig??? hmm??? vad gör du själv? du har bett mig försvinna, jag har slutat svara på dina sjuka PM, varför? för att du ville bli lämnad ifred,,, av respekt, på forumet skriver jag vad jag vill, du kommer inte få svar på dina PM mer,, DANKE :D

glömde ju,,, röker jag? SC, DU KANSKE HAR SVARET?


men åååååååååååååååååååååååååh,, nu räcker det visst inte med PM om rökningen, nu har jag fått samma kopiatext i min dagbok,, sinnesrubbad eller????


Är du någon gång nöjd med det äventyr du själv inledde? Via de ord reformerande ordning du själv skapade tidigare. Versaler inbegriper att man skriker ut ett medelande över att man behöver hjälp. I stället för att erbjuda hjälp.


Vad är det här för svammel?


jag skriker när jag vill, o JAG BEHÖVER INGEN hjälp sc, ok?


Nämen TC. Han menar ju att du ska erbjuda honom hjälp, det är så han skriver iaf! :-)


aaaaaaaaaaaaaaaaah, ok,,, det har jag missart, för jag förstår inte hälften av texterna som haglar in hos mig, men jag e själv sjuk, så jag avstår från o hjälpa faktiskt, fy så egon jag e då,,, isst ja, ska ta mina scitzopiller, en hel timme försent, fyyyy TC!


Å nu vill jag starta en tråd som heter "TRACKA SERIES"! Hehehee... :-P Ba sköja. :-)


*lol* va vitsig du var då Fröken D -P


:D

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons