Forum Depression och ångest


torrboll?

hur vet man om nan har fet eller torr hy? Min hud saknar lyster just nu, men känner mig torr på kinderna och får kvisslor/knottror men inga riktiga finnar förutom om jag petar i ansiktet eller vid mens. Det känns mer strävt än fett. Fet hy är väl glansig överallt? Jag har inga direkta finnar på pannan, näsan. Nara på kindern aoch upp till tinningarna men det är mest plitor/knottror och känns torrt utan lyster. Kan det vara torr hy? jag är 22, då borde man väl inte ha fet hy?

har du hackat upp dig på fet/torr/halvfet hy. jag menar hur många inlägg gör du om hy per vecka, finns det inget annat att tala om?!


Doh! :/


Hyn kan variera på olika platser av kroppen, t.o.m i bara ansiktet. man kan ha fet hy på pannan eller näsan och torr hy på kinderna. Man kan ha torrhy på benen men normal hy på ryggen osv. Armbågarna kan behöva en fet hudkräm exempelvis. Det finns ansiktskrämer för blandhy, har du partier med fet hud i ansiktet så använd rengöringscreme och en fuktighetskräm. som exempel. Daniel Jouviance har jättebra produkter. Googla på det. *Kram*


jag vill göra mian föräldrar nöjda!


*kram* Tror dom är nöjda om du är glad och nöjd. :) Kicki


tkr du det e onödigt o tjatigt enligt dig, så läs inte då, bara passera,, vad enkelt! eller hur? jovisst, har du rätt i det!


Det var ett gammalt inlägg. Jag ska söka hjälp för det här problemet med at jag hakar upp mig på egentligen småsaker. Har med min självkänsla att göra eller något...vet inte. Håller med om att jag tjatar...kan inte kontrollera det.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons