Forum Depression och ångest


?!?!?!?!?!?

Har inte varit här inne på ett tag. men kände att det var dags igen..:( den svarta kännslan kommer smygandes igen, igen ,igen.. ska jag leva hela mitt liv i ett svart hål?? Har börjat tappa en massa vikt nu också.. tänkte väll höra om det är någon anna som gjort det i samanband med depressioner? vad gjorde ni för att gå upp i vikt då? Kram nina

känner igen mig, har också tappat lite i vikt. kram


Hej! Jag har också gått ner i vikt av min depression men de kilona gick jag upp när jag började med en medicin. Ganska onödigt kändes det.


Ni som tappat kan få av mig som gått upp! Skämt och sido. Grunden förviktupp gång är : Regelbundna måltider 3-4 mellanmål Inga light produkter men inte överdrivet fett heller. Inte dricka vatten till huvudmålen, ngt mer energirikt typ saft, juice, mjölk. Efterätter Äta sådant man tycker om. Göra måltiden till ett positvt avbrott. Största problemet är nog att komma sig för att äta. Orken att variera tryter oxå. Det spelar mindre roll utom att det blir tråkigt. Satsa på en multivitamin/mineral tablett frånapoteket. typ vitamineral kvinna eller vitamax kvinna Fråga gärna mer!


Jo, jag tappar vikt, iallfall i djup depp. Förr tröståt jag vid medium depp, men inte längre, sedan jag bestämde mej för sluta. Ja, vad gör ja...försöker äta ändå, men det är svårt. Välja lättlagat o lättuggat...O självklart försöka komma undefrund med vad som utlöste deppn o göra ngt åt det, om det går, eller börja medicinera osv.


Tack alla för svaren.. nu ska jag kämpa för att gå upp.. Jag ska göra allt för att gå upp..Det är jun så att först är jag deppig sen när jag ser hur mycket vikt jag tappat och ser att det inte alls ser bra ut med de kläder jag har blir jag facktist ännu mer deppig..:/ så nu ska jag äta som alldirg förr.. Många kramar till er alla..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons