Forum Depression & ångest


TC är en underbar vän!

Jag lärde känna TC genom nd för några år sen... och jag har lärt mig att hon är en av de underbaraste människor jag nånsin mött! Ja jag har fått äran att träffa henne irl :-) Hon är så go!!! Ja jag ville bara skriva det här på forumet, skrev en blogg som inledningsvis handlade om TC med alldeles nyss... men ville även ta upp det här på forumet för att påminna alla här på nd om hur goda vänner man kan bli irl genom att lära känna nån via nd :-) Jag har träffat flera personer från nd i verkligheten och det är så härligt att få göra det :-) Så tack till er alla som gett mig äran att få träffa er och se vilka ni är bakom problematiken som ledde oss alla till nd... våra sjukdomar... bakom sjukdomarna är vi unika individer. Människor med goda sidor, människor med intressen. Jag har träffat flera människor med liknande intressen som mina... jag har träffat människor som är olika mig som individer men ändå härliga :-) Kram till er alla!

back to you, vännen,,,, du e en av dem som jag verkligen gillar, eller ska jag tom. dra till med älskar, du har empati, humor, du kan få mig på bra humör, om jag e nere i skiten,, så fort du hojtar till på msn, om jag e nere, så finns du ALLTID där, o stöttar mig, oavsett vad det gäller,,,, att vi startade vår relation på ett lite skevt sätt, det e glömt,, love you okallu!!!!


:-) Ja vännen, love you to! DET är det bästa med nd... när man hittar vänner som dig :-) Kram!


Vad gulligt skrivet :) Måste hålla med er där.... att man hittar fina vänner här! Tyvärr har jag inte haft turen att få träffa någon av er irl ännu, men vem vet det kanske blir så tillslut oxå :) Kram till er båda goa vänner :) pyret


Pyret*, du är också go... det har jag fattat utan att ha träffat dig :-) Kram till dig med!!!


Jaa du okallu,underbart skrivet.Jag är stolt över att få vara din o TC:s vän,och många andras oxå. Tycker oxå om att jag har fått träffa er irl så jag kan "höra" era röster när vi skriver här eller på msn. Ni är toppen båda två. TC: Tack för alla goda råd allt stöd jag har fått under detta år jag har varit med här.Love you. Okallu: Tack för alla goda råd allt stöd jag fått av dig under detta år jag varit med här.Extra tack för ditt erbjudande om att få bo hos dig under den tiden min mamma var så sjuk. Att erbjuda en människa(mej),som du inte känner så väl sitt hem,det visar på empati och omtänksamhet av allra högdta grad. Det sitter ff i mitt hjärta med stor värme. Love you okallu.


Gullemånsi... KRAM!


Love you all!! *Kramar om*

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons