Forum Depression & ångest


tappat greppet?

Gick ut till en av gångbroarna i stan i natt. Stod och tittade på alla bilar och människor som gick omkring i över 1 ½ timme. Önskade att någon skulle se mig. Ta mig i sin varma famn. Hjälpa mig. Inga planer på att hoppa eller nått. Men vilket mysko beteende. Har ni gjort nå liknande? Idag gick jag till en annan bro mitt på ljusa dagen och tittade på vattnet och alla i sin vardagsstress i ca 3 timmar. Rätt frusen när jag kom hem. Håller jag på att tappa greppet? Har detta hänt någon av er?

jo, det där händer mig lite då o då....vet inte varför jag gör så, men ville väl som du att nån skulle se mig o hjälpa mig. Funderade väl hur nån skulle hjälpa mig i sista sekunden innan jag skulle hoppa..ville inte dö...men bara nästan vara nära döden så att nån skulle bry sig om mig....o förstå hur illa ställt det är med mig.


Jag känner igen mig, det händer tyvärr alldeles för ofta. Stirrar ner och undrar OM... Förmodligen inget bra beteende men det är svårt att ta tag i tankarna som snurrar :-( Många kramar


det händer mig ibland o att jag gjort konstiga saker så det är inget du behöver oroa dig över att du skulle vara kostig det är nog rätt vanligt


Tack för era svar. Skönt att veta att man inte är ensam men det är ändå hemskt att det skall behöva drabbas oss. Sköt om er!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons