Forum Depression och ångest


svårt få bra hjälp

Någon mer som upplever problem med psykiatrin?

Hur menar du,problem på vilket vis.


Ja i det stora hela att få någon som ser till helheten. Problem att få bra mediciner som hjälper vid olika nivåer av ångest.


Jag gar fått bra medicin innan och gått upp 20kg av den har haft olika läkare hela diten ,nu har jag fått en överlekare istället. Och en medicin som inte gör att jag går upp i vikt men sen sammtidigt har jag inte känt av ngn efekt ännu. Äter 60mg om dagen Hur har du upplevt dem då,hur var det för dig.


Ibland. De säger olika saker om vad jag lider av. De gör aldrig uppföljning om jag påbörjar ny antidepp medicin mer än om man själv kontaktar dem, en kurator ja hade var värdelös va som prata m en vägg, man får ställa fyra frågor för o veta en sak om ect-de kan berätta allt de vet istället, de tycker jag ej behöver ect för jag är ej djupt depp medan en annan får fast han ser lika lite djupt depp ut som jag. När jag var inlagd sa en sköterska att jag skulle sova istället för o prata när det var sovtid MEN jag har haft en fantastiskt bra psykolog, jag har fått hjälp omedelbart när jag bad om hjälp, jag har fått hjälp med provning av mediciner. Hänt fler bra saker ja ej minns nu.


Jotack!! Man skriver fel i min jornal, fastän det är min behandlande läkare. Hon har aldrig förberett sig inför möten och jag får olika svar på samma fråga, beroende på när jag frågar. Och så sätter hon käppar i hjulen för mig att få komma vidare till ngn terapi. Det är så mycket fel och brister att jag skulle vilja anmäla. Men jag har för mycket annat för att orka lägga energi på det,och hon är psykläkare- jag patient...vem skulle tro på mina ord?


ja upplever många brister inom psykiatrin får aldrig tag på den man ska dom ringer aldrig tillbaka läkare som sitter o läser fel ur journalen o som frågar om samma saker hela tiden vet inte hur mycket olika medicner jag provat genom åren går på en annan instans nu som oxå tillhör psykiatrin o där är det mycket bättre har både en sköterska o terapeut där o provar dom någon ny medicin så följs det upp kram


Jag har haft turen och fått en kanon läkare. Abilify, Zyprexa, Stesolid, Cipralex, Nozinan, Nitrazepam och Imovane (Zoplikon), käkar jag. Mår som en prins. Fast det tog 17 år att nå dit. Jag har Bipolär 1. Simma lugnt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons