Forum Depression och ångest


Svarar ni bara vissa eller....

till alla i deras db som ni tycker behöver stöd o hjälp? Kanske svarar ni bara till dem som svarar er? Eller kanske bara till dem som ni verkar mest lik? Den som vågar bekänna är mottagen!

jag kommenterar framförallt dem som jag har tät kontakt med. orkar inte läsa alla db alltid, och inte alltid orkar man formulera ett svar. jag kan iaf inte ägna mig åt ALLA som skriver db. men det e jag det.


Svarar när jag tycker jag har något att tillägga. Vissa som jag har mer kontakt med svarar jag kanske enbart meed en kram. Ibland är jag filosofisk och svaret blir därefter. Vissa frågor som ligger alltför långt från min erfarenhet undviker jag. Blir glad över dina svar!


Jag svarar då jag har något att svara ellr om jag orkar..inte alltid jag gör de. de är ofta som jag bara läser och inte svarar. Men jag ser inte ut någon speciell ellr så.. De ska kännas äkta om man ska svara alls, de är min filosofi..annars kan de vara..oavsett om de bara är att jag skriver kram till någon. Jag räknar hellr inte på om hur många ggr den ellr den har skrivit i min db och tänkar att näe, hon /han har inte skrivit i min db, så då svarar inte skriver inte jag..de tycker jag är larvigt.. villervalla


Jag skriver då jag tycker att jag har något att skriva. Hoppas på att ni ser att man läst i allafall.


Det är olika från dag till dag... beror på min egen ork... försöker orka läsa mina vänners dagböcker iallafall och kommenterar främst i dem... fast vissa dagar läser jag fler, vissa dagar alla som är på dagbokssidan... ja som sagt, olika beroende på min egen dagsform.


Jag svarar om jag tycker ja har nåt vettigt att komma med, o de som ja har mest kontakt med kan ja svara bara med en kram, o ibland när ja läser nån kan ja bara känna att nää, här vill ja säga nåt, o då gör ja det. Men jag läser nog många, men inte alla o inte varje gång.


Hum... Det har jag inte tänkt på... Men det är nog så att jag läser oftast samma personers DB-inlägg, och ibland svarar jag, ibland inte. Beror på daxform och i mån av tid...


Jag är nog "modigare" att svara de som jag har lite mer kontakt med. Känner ofta att det ligger en hel del historik bakom många db-inlägg, så ibland är det svårt att förstå riktigt situationen o då känns det som man lätt kan skriva fel saker. Jag läser db till o från, oftare vissas än andras, o kommenterar om jag tycker jag har något värt att säga. Blir oftare o oftare ju längre jag varit med här. Beror nog på det med, De som känner varandra och "vet" en massa saker om varann, verkar ha kontakt utanför sidan o så, har nog lättare att kommentera varandra. /sofia

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons