Forum Depression & ångest


SVAMMEL

Öppnar den här tråden eftersom det verkar som om allt svammel om det mesta hamnar i fel tråd) Bättre att köra det här och känna att man inte behöver hålla sig till något ämne och skriva lite som man vill..om galenskaper humor allvar. Tja svammla på med andra ord:)

Jag utgår en stund för att gå på trottoaren som en vanlig människa ! (kan inte skriva gå på gatan för det ser lite missvisande ut*LOL*)


haha, på tal om gatan, kom jag o tänka på när jag var i tyskland hos syrran,, jag fick en ångestattack, o ville gå ut o gå, som jag ofta gjorde på den tiden, jag skrev en dagbok om att jag skulle gå ut, men i tyskland har dem ju inte å,ä och ö, så det blev så här: jag maste ga ut nu, men jag gar val vilse som vanligt, men jag kan ju hora runt med folk i frankfurt :)


Det är viktigt att våga hora sig runt när man gått vilse.. *asg* Ibland blir saker så underliga..man menar rätt men hoppsan vad det blir fel :)


vad skönt med en tråd där man kan skriva precis vad man vill, o jag tänker skriva att,, JAG JUST NU E SÅ JÄVLA GRINIG, SÅ DET SMATTRAR I KNUTARNA,, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGHH!!!!!! varför???? deeeeeeeeeeeeeeeeet tänker jag inte tala om,, ville bara få ur mig lite av ilskan,, nu känns det bättre,,


ni e tokiga tjejer!!!!! men jag gillar er ändå......... haha varma goa kramar// kossarosa tack för att ni finns


nu e jag här igen o gnäller,, glömmer allt, oboyen till ungen, p-sprutan, bädda sängen,, säkert massa mer,,e jag senildement eller vad e det med mig???


NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!! Du e bara goooooooo... Alla kan "glömma" eller? Men kanse inte allt haha Nä nu var jag dum igen,,,,,,,,,,,,,Sorry vännen


Men TC har många bra tips. Tänker först och främst på skedtipset. Gjorde ju i och för sej fel men det gick lika bra med isbitar. En till som glömmer, hihi.


vad skönt att det finns fler som e dementa och inte bara jag och TC,,,, eller hur vännen??? Va jag dum nu igen??? Nääääääääääää inte dååååå


jag ska iaf komma ihåg isbitarna, men jag har inga ännu:))) inte e du dum kossarosa, du e bara hel ärlig haha!!!


Hade småstenar och en ninja turtle i islådan häromdagen:( Ett experiment enligt minsta grabben..på vad , om jag skulle bli galen eller.*suck*


Jag kom i alla fall ihåg att det hade med frysen att göra :-D


Mamma3. Tipsa honom om att koka ägg i mokron. Det är ett kul (eller inte) experiment


MIKRON ska det stå såklart. Godnatt alla!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons