Forum Depression & ångest


Suck

Känner igen mig i flera fall nedan. Alla relationer går åt helvete och allt känns hopplöst. Precis INGENTING är roligt. Högtidsstunden är när man få sova på kvällen/natten och lidandet börjar igen när man öppnar ögonen på morgonen. Men jag har behandling(sedan länge) men har bara blivit tillfälligt bättre i få perioder, det har kommit åter hela tiden och jag vet inte hur jag skall kunna komma ur detta. Samtidigt har jag dåligt samvete för hur jag är/mår då andra som har det "värre" på papperet kan hålla humöret uppe i alla fall.

Jag misstänker att det är min post som du ögnade igenom. Hur tycker du att behandlingen fungerar om jag får fråga? Hur känner/kännde du dig bättre? Det jag gör för att uthärda vardagen är ett "starkt" intresse för kampsport/lyfta skrot, jag hade nog varit ett ordentligt vrak om jag inte vart nöjd med vad jag ser i spegeln. Men det är ändå bara en fasad, jag är helt tom på insidan.


Oj vad jag känner igen mej! Har med sökt hjälp o fått o får, men det ger sej aldrig iallfall! De flesta dagarna är bara en kamp o en plåga o kvällarna går ok, för då vet jag att jag snart får somna bort från eländet...Det som står på papper behöver inte betyda att personen mår sämre, tex en sjukskrivining, finns de som jobbar tills de tar livet av sej...O som mått dåligt länge innan men ändå "fungerar". Endel gör så klart det, men inte alla. Skriv gärna till mej tkr jag kände igen mej så mycket i ditt. Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons