Forum Depression och ångest


spyr

Jag har spytt en ganska lång period nu fast inman var det mer "medvetet". nu när jag imte vill göra det så kommer det upp igen. Har tappat 20 kg sen jag började nu och ser i stort sett inte skillnaden så mycket. Förutom när jag äter, då visar spegeln fetare.. ligger på normalt bmi nu men något innan mej triggar mig till att jag måste komma till gränsen.. När jag börjar käka så kan jag inte sluta, speciellt när jag är själv. En macka blir lätt halva skafferiet. Jag känner mej omänsklig när jag äter ich är jätterädd att gå upp i vikt. Idag är jag förkyld och har ont i halsen, fick något fetrus av halstabletterna och började göra mackor och ãt chips. Sen gjorde det för ont för att spy. Till middag ãt jag en pizzabit och jag känner mig gigantisk! O vi har inget laxeringsmedel heller.. Just nu vill jag bara dõ..

Lite sent svar men... jag undrar om du har kontakt med nån dietist eller liknande?


nej, det har jag inte.


känner igen mej i det du skrvier har oxå haft så att jag äter mängder o sen spyr fick kontakt med en kurator på enheten för bulimi o det hjälpte fatksit man får lära sej att äta mindre portioner o att äta upp allt o sen inte gå ifrån bordet på en kvart det finns dietister med som kan hjälpa dej om du tar kontakt med din vc så vet ju dom hur dom ska kunna hjälpa det är jätte jobbigt när man har det så du behvöer få hjälp med det för själv är det tufft att klara det kramar


Hoppas du kan hitta nån som hjälper dig.. det verkar väldigt jobbigt att behöva hantera helt ensam. Det brukar kännas bättre om man får nån inom vården som visar förståelse och bidrar med sina sjukvårdande kunskaper.. så sök hjälp.


känns faktiskt inte som om jag skulle kunna klara ha kvar all mat. Om jag inte spyr så brukar jag gråta mig till söms, men jag tror jag ska försöka söka hjälp. Började spy blod för 1-2 veckor sen, det var ganska mycket då och nu kommer det ibland..


Jag har haft liknande problem som dig för några år sedan och en dietist hjälpte mig mycket men det var inte enkelt. Tror det bästa är ifall man också kan få hjälp av någon kurator som stöttat för motigt kommer det kännas. Hjälp finns iaf att få, vänner som haft anorexia som bulimi och är idag friska. Var rädd om dig..kramar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons