Forum Depression & ångest


Sover ni?

Jag har varit så otroligt stressad och kan inte sova.Ja, jag är altså stressad av att inte kunna få ordentligt med sömn.Jag går på halvfart.Min aptit förändras jag äter för att jag är trött osv.DET VERKAR SÅ SVÅRT ATT FÅ ETT BRA MEDEL FÖR SÖMNEN.Varför?Jag kanske inte behöver mer än en övergångsperiod så det där med att bli beroende tar jag inte så allvarligt på, men det är ju uppenbart att min livskvalite är inte så bra.Har ni använt sömnmedel.Hur resonerar man?Vag säger er doktor.

Hej! Det låter inte bra du att du är så stressad så att du inte kan sova.Min tanke är att har du kontaktat någon läkare?Det är jätte viktigt att du får sova och äta bra osv.Har icke använt någon medicin men ett rovgivande te som är gjort på örter som heter Kvällsro Friggs fabrikat som gör att man kan gå i varv och det finns i vanliga matvaruaffärer etc.Eller så kokar du upp varm mjölk och lite honung eller så provar du att gå ut och går en sväng på kvällen innan du går och lägger dig vet inte om det är eller var bra förslag.Men jag hoppas att du kommer att må bättre. Va rädd om dig. Mvh/R-M


Vördmade och ovetande över vart det är påväg att leda till! Gå raka vägen in till psykosvården, innan du får ett anfall, och blir införd dit via polisen i alla fall. Inne på psykosvården säger du krävande att du önskar få ordning på ditt livsykel, samt att du behöver ett stöd inom dygns ryttmen. Hällsningar via scannercicret som redan 1997-09-19 har varit med om annfallet i samband med inlämnad via polispersonalen.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons