Forum Depression och ångest


sommar?

någon mer här som blir ännu mer nere när det är sommar? Jag tycker bättre om hösten/våren. Men var tog våren vägen? gick så snabbt... suck, nu måste man stå ut med sommaren. Längtar till sensommar/hösten redan.

Nej, jag älskar sommaren. *Kramis*


jag älskar våren. och den försvann fort...


hmhm gillar våren och hösten bättre .(


älskar våren sommaren synd bara att när det väl är vackeret väder blir det för jävla varmt det kunnde ju vara lagom någon gång.


Kanske för att du mår dåligt nu som du känner så? Eller tycker du aldrig om sommaren? Jag älskar sommar o sol Allt blir så grönt och fint, alla syrener och blommor i olika färger. kram


Kanske mår man sämre på sommaren för att omgivningen är lycklig och vacker, man känner inte att man kan ta del av det. Samtidigt känner man att man "ska" vara lycklig när solen skiner men man kan inte förmå sig så då mår man ännu sämre.


Jag mår allra bäst på hösten.Då kan jag gömma mig i mörkret känns det som.Jag kan gå på byn och handla när det är mörkt.Det gör jag inte i dagsljus.Om jag inte har någon med mig förstås.


Älskar sommaren men kan må sämre tror är för man känner man borde utnyttja det fina vädret så mkt det går. O är man kontrollmänniska som ja o blir trygg av rutiner, svårt, för vädret är inte sånt utan man måst ta tillvara en fin dag när den kommer.


Personligen mår jag mycket bättre när det är sommar fast jag undrar när den kommer.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons