Forum Depression och ångest


Solrostävlingen :-)

Eftersom Kedjan har så fullt upp hemma nu, så vill jag bara uppdatera lite om solrostävlingen -) Jag kan rapportera att jag har solrosor både här och där, som jag har glömt bort ha ha ha... men ännu bara små små plantor, dvs bara blad som sticker upp ur marken. Flera av er har väl fått högre nu antar jag... Och jag vill nog säga att EN regel är att man har planterat själv, inte köpt i affären i kruka -) hihi... Det ska bli spännande sen och se vems som blir högst... när det avgörs bestämmer ju Kedjan -) som startade tävlingen :-) Kul att vara med iallafall även om jag antar att jag ligger sist i höjd än så länge hihi... Så det finns ju chans än att delta, bara påta ner några frön i marken -)

Ha ha kraftigare? Tävlar vi på bredden också och inte bara på höjden? -) Kram!


Min största är nog ca 5cm nu och har 4 blad. Kan påpeka att den är frösådd direkt ute och kommer att klara sej mycket bra i jämförelse med era fönsterodlade , hihi.


Hihi... ja din "på bredden tävling" är väl helt ok med -) :-) kul initiativ :-) Kram!


Ja jag har då alltid direktsått ute förut då jag fått mina solrosor att växa till sig :-) Jag hittade en gammal bild på en solros jag hade i slutet på 90talet :-) Kul! Den var fin... men iofs den är ju inte med och tävlar nu i år hihi... Kram!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons