Forum Depression och ångest


Solrostävling V3

Ny tråd för solrosrapportering. Ursäkta att jag slarvat men nu ska det bli ordning på torpet. Jag kan glädja er alla tror jag genom att berätta att min högsta är ca 6cm och har fyra ganska stora blad och två små till på gång. Skadeglädjen är ju den enda sanna glädjen sägs det och jag tror ju jag ligger sist utan tvekan men jag kommer ska ni se :-). Glädj er tills mina tar fart hihi.

Åh så roligt med en uppdatering av tävlingen. Ja jag har fått upp mina, men bara med två blad än så länge hihi... Så jag ligger nog sist av alla ändå, men säger som du: jag kommer igen! Kram!


Hmmm, min högsta är 22 cm, men den står ju fortfarande i köksfönstret. Har inte vågat lägga ut den p.g.a nattfrost.


Ha ha ha :-P Ja du får lämna rapport om hur det gick för solrosen sen -) Kram!


De hade dubbla bladpar idag då jag tittade :-) Kul :-) och lite stjälk också :-) inte så höga men desto starkare tror jag -)


Min innesolros är 30cm och synnerligen späd. Tog ut resterande på landet och satte i en kruka. Två av 9 klarade flytten. Får se till helgen...


Inte förrän söndag? Öh, kommer du ihåg det här så länge då? -) Själv hade jag redan glömt... reagerade på att du svarat på nåt jag skrev och skulle kolla vad det här handlade om ha ha ha... *snurrig* Äh du ser kanske tråden på söndag, så du kommer ihåg -) Kram!


Och dottern ska åka bort, hmmm. De kommer att dö om du inte fixat vattningshjälp. Måste väl räknas som en hushållsnära tjänst och vara avdragsgill.


Tänk kunde man göra avdrag för att man vattnat själv också -P hehe... Vore ju fint... inte varje år man medverkar i en tävling menar jag -)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons