Forum Depression och ångest


snö

När jag såg att det snöade igår så kände jag lite lite av den där hisnande lyckokänslan som jag saknat så länge. Blev glad över det. Jag kanske kommer bli bra, ändå? Har saknat den där liksom njutningskänslan. Jag kan se saker som jag vet BORDE få mig att känna lycka, men jag känner ingenting sånt. Konstaterar bara att förut skulle jag känt ett härligt tryck i bröstet, men nu gör jag det inte. Det är så jobbigt, för då inser man att en del av ens person saknas eller inte funkar. Är det nån som förstår?

Hej du jag förstår precis..har känt så länge nu, fyra år kanske...känslan har blivit vardag så nu reagerar jag emr de gånger jag , precis som du, blir uppfylld av något intryck...förut hände det ofta, ofta....å andra sidan är jag lugnare i de jobbiga känslrona, mer neutralläge och inte de värsta svarta hålen....tar inte åt mig av saker, har lättare att vara anonym i en grupp, håller inne med vad jag känner och tycker i vissa situationer, inte så att jag förtrycker mina känslor mer att jag inte har samma behov av att delge dem till andra...då känner jag mig också lugnare och neutralare i mitt sinne.. Så: jag tror jag förstår?! Men jag försöker att inte känna sorg över att jag så sällan hissnar, utan istället känna glädje när jag väl gör det! Kram


Förstår precis, har dragits med det där i många år nu. Känslorna avstängda helt enkelt. Förstår intellektuellt när saker är bra eller dåliga och om jag bprde bli glad eller ledsen eller ngt annat men känner det faktiskt inte.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons