Forum Depression och ångest


sjukskrivning?

jag tror att jag måste sjuksriva mig, för så som jag känner nu så klarar jag inte av att leta jobb, få ett jobb. Men hur ska man kunna det utan att få skuldkänslor inför mina föräldrar? sen när jag väl letar jobb ( om jag mår bra igen) ? Får man komma ut på arbetsträning då? för jag har märkt mer och mer att jag börjar bli mer ärlig av mig om hur läget är inför människor, eftersom jag har förnekat nästan hela mitt liv och låtsas att allt har varit bra och har sagt nej till hjälp osv. Är det tecken på att jag har börjat inse nu att såhär kan det inte fortsätta? Men jag är samtidigt rädd...är ju så van vid att gå omkring i min bubbla, mendet gör jag fortfarande. Kan man hyra/köpa en lägenhet i alla fall? om mina föräldrar hjälper? jag får väl inte vara så kräsen till en början.

Vet ej hur funkar med arbetsträning om man ej haft jobb innan. Tror inte det. Ta kontakt med Försäkringskassan o fråga. Vet ej heller om du kan få lägenhet genom dina föräldrar. Gå in på Internet o läs om det. prova på typ. lägenhetsuthyrning, man kan ju testa slå på mkt.


de är en läkare som måste bedömma om du ska bli sjukskriven lr inte, o sen är de inte säkert allt försäkringskassan går me på de... själv har ja varit sjukskriven sedan den 25 mars, på 100%, o ja hade tur, som fick igenom min sjukskrivning. de är inte så lätt att vara sjukskriven för psykiska problem. för de sitter en läkare på försäkringskassan o läser papper o sen är de han som bestämmer om man ska vara sjukskriven lr inte. så som sagt, ja hade nog en väldig tur. men ja önskar dej lycka till ändå!


okej atck för era svar :) nej det låter inte lätt det där, men jag ska försöka. Det beror på vad de kommer fram till. Kanske man kan ta ett lättare deltids jobb annars där man jobbar självständigt? men då är problemet hur ärlig man ska vara till en arbetsgivare om hur man mår,...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons