Forum Depression & ångest


sjukskrivning efter ett år

Psykologen pratar om utfärsäkring att jag kan inte vara sjukskriven efter 1år det är svårt blabla.Du måste börja jobba det är bättre du är ung. Hon pressar mig som bara den jag sa till henne att jag är inte emot o jobba det har jag gjort innan men att jag mår långt ifrån bra. Hon är och har aldrig varit på min sida som en psykolog ska vara utan bara tjatar och ser det inte alls från min sida. Hon är emot mig helt enkelt det visar hos så tydligt. Har ni varit i likadan sits och hur fungerar det egentligen efter 1år.

Hej! Det kan gå upp och ner med hur man känner för psykologer. Men om det genomgående har känts dåligt är det bättre att byta. Ibland stämmer inte personkemin eller så är det ingen bra psykolog. I en terapi som jag gick i upplevde jag tillfälliga svackor då jag tyckte att terapeuten inte fattade någonting, men valde att fortsätta och det var bra. I en annan kändes det dåligt hela tiden och jag borde ha slutat tidigare. I den tredje terapi kändes det bra nästan hela tiden . . . Psykologers uppgift är ju både att se saker ur patentens synvinkel och att utmana. Vara både förstående och obekväm.


Konstigt, jag har varit sjukskriven från och tillbaka i tre år. Vet inte riktigt hur det fungerar. Men det bästa är ju om du pratar med försäkringskassan. Mår du inte bra så ska du inte jobba. Kanske prova med några timmar till att börja med, det kan hjälpa mot dina bekymmer. Hoppas det löser sig


Tack alla för era svar hon är på mig hela tiden känner mig riktigt dåligt efteråt hon hackar och pickar varje gång vi träffas. O byta är väldigt svårt jag känner mig både pressad och stressad som f*n .Och så kommer hon med dumma komentarer som har ingeting med depression o göra. Frågade mig jobbar dins syskon jo sa jag ,jaha så dem gillar o jobba mm, vadå menar hon på att jag vill inte jobb för guds skull jag är sjuk ,svårt det där och jag är inte stark för o säga till henne utan jag grublar på det efteråt och det äter upp mig. vad jag äter och inte äter tog hon oxå upp.Varför jag äter inte gris lamm mm.


Det har väl inte hon med att göra vad du äter för något

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons