Forum Depression och ångest


sertralin ranbaxy

Började med sertralin ranbaxy (typ zoloft) för fyra dagar sen. Och i natt var det ett helvete. Hade ånget och panik i fem timmar. Ville bara kräkas upp medcinen och få den ur min kropp. Jag tror jag fått för stark medicin! Min doktor på semester! Tror inte min depression tar semester! Har någon också haft ångest i början av medicinering?

man mår alltid sämre de första veckorna med såna meds men då bör man få nått lugnande att ta. efter några veckor ska det vända o man ska börja må bättre


Tycker att det är konstigt att man inte får mer information om hur dåligt man mår. Stå ut någta veckor så vänder det. Det är inget farligt. Styrkekram!


Ja. När jag åt sertralin (50 mg) så fick jag ökad ångest i början och den försvann efter 3-4 veckor. Fick för sig inte panik attacker men en lätt ökad ångest som jag uthärdade tills den försvann. Oftast brukar det göra det. Försök att få tag på en annan läkare om din läkare har semester och berätta hur du mår så kan det säkert hjälpa dig. Antingen att de justerar dosen eller skriver ut lugnande som du kan ta vid behov.


Tack! Det var som jag trodde då. Men jag tog ingen igår ialf. Jag tror att ja inte behöver så starka. Jag blev så hilma rädd över paniken och ångesten och när jag inte sovit på 18år så orkar ja inte noja mer på nätterna. Jag vill inte bli ett "koli" med en glaskupa över huvudet. Troligen är det helt fel. Kanske det blir fel och ja ramlar ner igen. Idag får jag gå på mina akutpiller, sterolid. Men jag ska försöka ta kontakt med en spykolog. Tack för svaret!


Tack för svaret! Men jag vägade inte stå ut! Tog ingen igår. Ska ringa spykologen som skrev ut lyrica och tryphofan, de mådde jag inte dåligt av islf. Ha en bra dag!


Tack för ditt svar! Jag stod inte ut. Tog ingen tablett igår. Men jag tro inte det var rätt medicin för mig. Jag fick blåsor imun, typ mjölk ur brösten och ryckningar. Och då efter 4 dagar! Nä ska ta lyrica och tryphtofan igen. de mådde ja inte dåligt av. Tack och ha det gött!


äter sertralin o hade en hemsk ångest i början men jag har lyrica mot ångest utan funkar det inte alss så håll ut det kommer att bli bättre

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons