Forum Depression och ångest


seroquel

Sen jag började med seroquel, fick det mot ångest, har jag fått ännu mer ångest o dessutom panikattacker och svårt att somna. Jag har inte haft panikattacker på evigheter. Nån som har samma erfarenhet? / Valkyria66

Har en vän med bipolär sjukdom som fick serquel, denna medicinen blev han aggressiv och rstlös uav. Han ble mycket bättre när han slutade med den.


Jag har precis fått Seroquel utskrivet och tar 300 mg till kvällen för att minska mina sväjningar i stämningsläget, minska ångesten och förbättra sömnen. För mej funkar den jätte bra, känner nästan ingen ångest nu å har nästan slutat med benzo. Det enda som jag tycker är jobbigt är att jag blir helt däckad av den på kvällen.


jag tycker seroquel funkar bra,både mot röster,ångest och sömnproblem. de enda riktigt jobbiga biverkningarna för mig är förstoppning och försämrat minne.men jag tar 700 mg/dygn,märkte att ångesten blev mildare då jag gick upp till 400 mg och mer.så kanske du behöver en högre dos?sen tar jag 2 mg xanor dagligen också,det dröjer väl minst ett halvår innan seroquel kan tänkas ha en riktigt god ångestdämpande effekt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons