Forum Depression och ångest


Scooby is Backk

Det här går rakt inte!!
 
Hela ND går rakt ner i Soptunnan precis som testerna på TV!!!
Fungerar ICKE SA NICKE!!
VAD har det blibit av ND!!!
 
Samma inlägg i TUSENTAL EFTER VARANN!!!!
fungerar INTE!!!
Ska vi ha det så här på ND?
 
NÅ kom igen nu ESTER KEDJAN IOR LITEN HETTE  OKALLU MADSAN MATTE  ELEVIRA O sist men inte minst.. TC som inte varit här på ett ta pga att ND förendrade sig!!
kan dom inte BYTA tillbaka som dom var förut?!
men att man kan lägga in bilder?
 
vem vill ha det så Igen ?
men att man Kan se sin statestik o se vem som går in på sin sida det kan väl inte vara FÖR mycket begärt?
Dom kan juh se till att vi kan KISSA i ett i ett!!
O ha bältros osv?
 
Kan vi inte få tillbaka det?
Eller är det bara jag som tycker det?
Eftersom ni andra bara sitter o trycker tysta i ett hörn?
 
Kram
 
Scooby.
Slutar snart ropa o puscha er orkar snart inte ropa på er mer..
Kram
gillar juh er  men..
Orkar inte pucha på sidan själv den är juh så död?

Trist ingen.. Loggar in o alla är upptagna med sitt nåväl.. Vad är väl en bal på slottet en torsdags kväll;) kram


Nej...Scooby inte alls upptagna,men förlåt,inte noterat denna sida.Ja,inte är det lika kul,när man inte ser vem som besöker en t.ex!
Ja ikväll är det bal.Har du tagit fram medaljerna från vinterkriget.Presidenten bjuder bara på kaffe,men,men vad gör det?Hi,hi


Vi sitter inte i ett hörn direkt.
Jag håller med!
Skulle vara intressant om någon överhuvudtaget läser de man skriver.Alltså tillbaka till det som var intressant att veta.Nu är det ju så få här på sidan...
Sedan klarar jag inte det med bilder.Förtvivlat letar jag efter men det fungerar inte.Var finns en förklaring?
Sä jag nog för idag.
Bra initiativ,Sccoby,du ligger alltid i framkanten.


Hej, nu är det nog så att det spelar ingen roll vad vi tycker.. sidan är som den är och eventuellt gör de nån förbättring här och där. Men de verkar ligga lågt, längesen jag anmälde att 2 meddelanden försvunnit i cyberrymden, ta bort markeringen om 2 nya - tack. Händer nåt? Nää.. de ska åtgärda - nån gång, svarar de i mail.
Ärligt talat vetifan vad jag längre gör här.. men har ju några jag inte har kontakt med andra vägar och vill inte släppa kontakten med dem, så jag loggar in o bloggar då o då... kollar meddelanden, skriver på forumet, kommenterar några bloggar o loggar ut igen.
Inte alls samma känsla här längre.. sidan är dåligt upplagd, det var trevligare när det var speciella områden som var uppdelade. Inte en gemensam bloggsida för alla områden. Men det är väl så DE vill ha det nu... de är nöjda. Jaja...
Ok det gemensamma forumet.. där ser man iallafall området det gäller..
Upptagna med annat? Ja det är väl så helt enkelt att nd inte lockar en på samma sätt som förr... man prioriterar ju bort tristare saker i livet. Nu menar jag inte att medlemmarna är trista, åh nej, själva upplägget av sidan menar jag...
 


Jag är nästan aldrig inne på forumet längre. Tycker inte alls om att man ser inlägg från alla områden. Nu var det en hel sida med samma inlägg dessutom.
Jag saknar att man inte kan se om man har fått några nya kommentarer på direkten. Ett jäkla knappande hit och dit.
Kul med bilder men jag upplever det lite krångligt ändå.


Jag har samma önskan som du Scooby. Men vi får väl se vad som händer. Sidan känns för "kall" och strukturerad. Och ingen chatt som drar folk.


Ett svar vaddan detta haha nej folk har tydligen coolat här inne haha bara du som är vaken tydligen hihi!! tack för svaret hihi:) nej det här går rakt inte vad göra nu folk kissar kanske hihi fniss!!
 


Jag håller med dig Scoob!
Vill ha gamla ND tillbaka! Helst igår redan!


Hallå till er alla och speciellt Scooby.Var är du?
Skall vi strejka?Det göralla numera...eller demonstrera.Inte skriva något på en hel vecka...eller längre.Vi kan hålla oss på FB tills allt åtgärdas.Netdoktor är ju i högsta grad komersiellt.De borde lyssna på oss innan vi försvinner helt.ND är ju som ett andra hem!


ÅH sötisar ni är SÅÅÅ SÖTA!! Ja det gör vI!!! men vi kan pm a varann:) hihi nå vem är med ? jag är med !!!! GÖR OM GÖR RÄTT O GÖR EN CHATT IGEN!! O gör så man ser vem som går in på ens sida igen o statistik tack!!! kram !!!


Strejka? Hihi ja det var ju en tanke... Nåja, om alla slutar skriva här är jag inte den som kommer att fortsätta babbla för mig själv härinne, nä då tystnar jag med, så är det ju.
Om flera vill ha en chatt kan de väl lägga in den de hade, eller har den tekniskt ansvarige avsagt sig uppdraget? Verkar inte hända så mycket inom det tekniska just nu...
Att kunna se vem som går in på min sida är helt onödigt, men antal besökare kanske vore intressant på nåt sätt... ja jag vet inte. Risken är väl att det blir en tävling med andra medlemmar, vem som är populärast eller nåt sånt? Vet inte varför de tog bort det, fanns ju förr.
Det finns kanske riktlinjer som de följer för vad som är modernt och populärt på webben, inte vet jag... Men meningen med förändringen var väl att det skulle bli en förbättring och vi skulle trivas med den o gilla det. Kontentan är att vi får gilla läget oavsett vad vi verkligen tycker. Tror inte de ändrar så värst längre...
Nåja, glad att sidan finns överhuvudtaget iallafall :) Har fått så mycket stöd o peppning härifrån när jag mått som sämst. Det är ju tack vare er andra medlemmar :) Najs! Tack, tack!


Gillar dom artiklarna...
Depp accelerar åldrande....  Måst va 100 plus nånting då ja.


Tycker också det var mycket bättre förr... 


oj ser nån har skrivit härinne tydligen .. svar alltså.. länge sen jag var härinne men nu när jag testar datorn igen så testar jag om det går o skriva härinne.. kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons