Forum Depression och ångest


scooby

var är du har skrivit men aldrig fått nåt svar från nån eller oxå har det tagits bort för fort för att jag hunnit läsa

jag vet tyvär inte vad scooby är, orolig, kram


Det är för att ingen ärligen bryr sig om henne fattar du väl!


många bryr sig om scooby...men nu har det gått lång tid... saknar henne...undrar så hur hon har det..=(


JAG BRYR MIG,,,,, jag vill veta hur scoob mår,, och din åsikt kan du stoppa upp nånstans,, grrrr


Jag tror det e många som undrar var hon tatt vägen=( saknar henne med!! Kan ni inte lägga ut en länk till om ni får tag i henne?? Kramar


Jag tänker massa på Scooby o saknar henne här! Är bekymrad o orolig...undrar vart hon är o hur hon har det? Fina prinsessan! Hoppas hon har det bra o tittar in här snart..!


saknar scoob.. =/


Jag kollade på hennes hemsida och där hade hon inte heller varit på väldigt länge, jag har försökt ringa hennes mobil men hon har telefonsvarare. Jag antar att det är ett litet hopp mitt i alltihopa, fast hon hade väl kontantkort? Å dom kan väl fungera länge utan att man tankar på dom? 1 år tror jag. :( Jag befarar det värsta, det liksom känns så. :( Jag tycker om dig scooby. *Gråter* *Kramar om* för alltid.


*Kramar om*


saknar också henne


Jag vet inte vem scoby är. Jag är här inne för sällan för att hålla koll på allt som händer här. Men jag vill säga att det ni gör är fantastiskt. (jo jag menar det) ni är ju många som visar att ni bryr er och saknar henne. Det är så viktgt! Det behövs mer värme i vår värd och ni är bra på att visa värme. Va jag bli glad av eran värme :-)


D *Kramar om*


Nää det värsta befarar vi inte..inte än, snälla??? Hon är ju en kämpe vet vi ju också! Hon kämpar på nånstans, eller hur?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons