Forum Depression & ångest


Forumtråd: så mycket inombords

jag känner inte igen mig själv längre...jag är egentligen en snäll, blyg och osäker person. Men jag kan brusa upp och bli jävligt arg, hemma där ingen ser förutom mian föräldrar eller någon som könner mig väl. Hur kommr det sig, när man annars är blyg av sig och för snäll? jag bär på så mycket ilska inombords som vill ut verkar det som... känner mig inte snäll och trevlig längre....bara en dyster självcentrerad jävel...med låg självkänsla/självförakt. känns som alla har emot mig nuförtiden...vad gör jag för fel???? ska jag strffas för jag känner såhär..är det därför folk har emot mig?

Du gör inget fel. Du behöver hjälp att sortera dina känslor. Detärinte lätt att blivuxen. KRAM


Jag är lite lik dig - fast precis tvärtom! Jag kan vara den jag är med mina närmaste, men plötsligt brusa upp och bli någon helt annan bland folk jag inte känner (och vars åsikter om mig jag därför inte bryr mig om). Jag skulle nog inte kunna göra det inför min familj eftersom jag har för stor respekt för dem. Men problemet är ju precis det samma. Det är jobbigt att i vissa situationer inte känna igen sig själv.


känner igen mig!! är det så konstigt egentligen..........jag tor det är frustration......


Känner igen mig väldigt väl! Funderade först på om det var nån "försenad pubertet" för jag var alltid så snäll när jag var i tonåren. Men jag tror inte det.. Nu tror jag mer att det handlar om att allt det jag samlar på mig måste komma ut. Alla agressioner mot mig själv, allt hat, all sorg, all ångest. Tyvärr så går det då ut över familjen, vilket är väldigt tråkigt och ger mig dåligt samvete.. men vet inte hur jag skall ändra på det. Försöker, men det går inte särskilt bra.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons