Forum Depression & ångest


Rimstuga. Här hjälper vi varandra

Jag har kört fast i julklappsrimmen. Har en del bra men saknar flera. Kul med rim när man inte har så många paket. Mitt första problem är en vattenkanna. En vanlig som man vattnar inneblommor med. Limegrön från IKEA. Tack på förhand :-)

Kör en till som jag behöver hjälp med. Potatispress.


Äh hittade inte just det du sökte, men hittade en hemsida full med rim. Hihihi... så jag länkar till den här: http://www.julrim.nu/


Hohoho måste bara skriva in den här Fast jag är gammal, ful, har ådriga ben Vill jag ändå hålla stilen, sköta min hygien Jag ger mig själv paket, från ingen annan jag får Vem vill ge julklapp till en kärring med gropiga, sladdriga lår ?? Den fanns på julrim.nu Kanske nåt för mig själv det -P


Nödrim från julrim.nu fanns det också :-) t.ex: Hoppas det var det här du ville ha, för min fantasi är inte så bra! eller: JAG KAN INGET RIM KOMMA PÅ MEN, DU FÅR ÖPPNA DEN ÄNDÅ! den här var bra :-) Vill inte avslöja va det é Öppna istället så får du se!


Dåligt att de inte hade något rim på potatispress, hihi. Nödrim kan man ju ta till men det är liksom inte samma sport. Rim till vattenkannan kom jag på själv. "Med den här kan du gå runt och skvätta, se bara till att mängden blir den rätta" Rätt bra :-)


Ja den var bra kedjan :-)


Ligger där du ofta går varm o go mot dina tår


Okallu, hihi. Skulle det där föreställa ett rim på en potatispress?????


Nej f-n. Nu kom jag ju på *lol*. Du rimmar till dina julklappar :-).


Ja inte var det nån potatispress det där inte *lol* Stämmer bra kedjan, en av mina klappar till sonen :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons