Forum Depression & ångest


Problem med ångest!!!!!

Undrar vilken medicin ni har haft som har hjälp mot ångest?Har provat citalopram,zoloft,efexor och cipralex utan att det hjälpt.Funderar på att prova cymbalta,har läst mycket om den.Ni som har den vad tycker ni om den?

buspar o lyrica är det som funkat bäst för mig


Jag själv har ätit Mirtazapin Teva 30mg i ca 3veckor nu och den har dämpat min ångest ganska så bra..-för denna medicin är att man kan gå upp ganska mycket i vikt.


Jag har grym daglig ångest. Inga mediciner hjälper, har provat alla sorter. Kombinerar nu Sobril och DBT. Funkar ok. Mycket handlar om att lära sig hantera ångesten.


Jag har Cymbalta kombinerat med Iktorivil vilket fungerar bra för mig. Innan fick jag flera ssri preparat som jag till slut förstörde magen med. Magsår och diarrè.


Äter buspiron (billigare variant av buspar) och den fungerar utmärkt mot ångest och har knappt några biverkningar (blir bara litet dåsig när jag tar tabletten, men dåsigheten försvinner efter en stund). Själv behöver jag just nu även något antidepressivt och tänker därför byta medicin. Men mot ångest fungerar buspiron utmärkt.


Har du provat buspar / buspiron (billigare variant med samma verksamma substans)? Den medicinen fungerar mycket bra som ångestdämpning för mig medan somliga andra mediciner inte hjälpt ett dugg. Man blir inte heller trött, vilket är fallet med många andra lugnande mediciner. Dessutom föreligger ingen risk för tillvänjning, till skillnad från sobril. Om inte sobril verkar bra tycker jag att du ska pröva något annat.


hej äter lyrica mot ångesten men ibland hjälper dom inte har oxå haft sobril o stesolid skitbra men blev beroende hoppas du får något som hjälper/kram


- de glöms ofta bort, att tänka på!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons