Forum Depression & ångest


Påskupprop! I flera städer...

Som ni vet har vår regering ändrat i sjukförsäkringen så att det är svårare att få sjukersättning, möjligheten till tillfällig sjukersättning är borttagen. Detta ställer till besvär för många långtidssjuka och det är ett stort ekonomiskt problem för många. Kyrkan har tagit initiativ till ett påskupprop måndagen den 25e april och flera människor har ideéllt tagit tag i detta och det ordnas demonstrationer i flera städer. Så, du som har intresse av att påverka, kom och var med och demonstrera i din stad. Eller i nån närliggande stad om det inte blir demonstration i just din hemstad. Mer info om du klickar på länken: Påskuppropet! Det finns även en sida där städer är uppradade med mer info under respektive länk där: Var?

Om en vecka från nu alltså...


det tycker jag var ett gott initiativ..... Jag vill men får det ikke till


ditte2det tycker jag var ett gott initiativ..... Jag vill men får det ikke till Om du vill kan du skriva på namninsamlingen ang utförsäkringen om du inte kan vara med. Namninsamling


Jag har skrivit på listan. Hoppas inte folk inbillar sig att det skulle bli nån nämnvärd skillnad med annat politiskt styre. Först måste man fråga sig - var går alla pengar? Sverige snålar in på allting dom sista tio-femton åren trots höga skatter. Politikermakten borde sättas i fängelse.


hampus111Jag har skrivit på listan. Hoppas inte folk inbillar sig att det skulle bli nån nämnvärd skillnad med annat politiskt styre. Först måste man fråga sig - var går alla pengar? Sverige snålar in på allting dom sista tio-femton åren trots höga skatter. Politikermakten borde sättas i fängelse. Som jag förstått det handlar inte påskuppropet om vilket parti man tycker är bäst... det handlar enbart om själva sjukförsäkringssystemet i sig. Att behålla tryggheten för de sjuka oavsett vem som sitter vid makten. Sen finns det ju olika partier som säger si o så i sakfrågan, men det är en helt annan debatt som vi tar vid nåt annat tillfälle, tycker jag ) Tack för att du skrev på listan :)


Som jag förstått det handlar inte påskuppropet om vilket parti man tycker är bäst... det handlar enbart om själva sjukförsäkringssystemet i sig. Att behålla tryggheten för de sjuka oavsett vem som sitter vid makten. Sen finns det ju olika partier som säger si o så i sakfrågan, men det är en helt annan debatt som vi tar vid nåt annat tillfälle, tycker jag ) Tack för att du skrev på listan :) Nej precis, det handlar om att politikerna använder skattestålarna till annat. Och däri finns själva grundproblemet med f-kassan också. Må gott.


Vill du påverka, det är idag det demonstreras i landet! Om du inte orkar har du ju namnlistan du kan skriva på iallafall... kom igen nu, visa var du står!


Namnlistan påskriven!


Lägger in länken till namninsamlingen här igen, så den blir lättare att hitta.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons