Forum Depression och ångest


På ettan kl tio

Kl 22.00 på SVT1 är det debatt om hur patienter tas emot i psykiatrin. En bedrövlig programledare men det får man överse när det är viktiga ämnen.

Dom har tydligen bytt ut Belinda Olsson (Olofsson?), det är iaf bra. Men den nya verkar inte fantastisk heller. Undrar var dom fått det ifrån, att en "debattledare" ska vara hetsig och gapig och avbryta. Mkt märkligt.


Tack för tipset, det skall jag se.


Haha missade datumet ) Såg det dock på play.


lynx: OK - var det intressant? Jag såg bara några min och blev förbannad bara av det. Var när en läkargubbe babblade om att läkarna måste göra bedömningen, även när patienten har specifika önskemål. Dom tror dom är så märkvärdiga. Dom saknar t ex totalt verktyg för människor som inte är psykiskt eller kroppsligt sjuka men lik förbannat blivit deprimerade av ett tragiskt liv. Så jag tycker rent allmänt att mer ödmjukhet vore på sin plats.


Nej, jag tyckte det var ganska ointressant faktiskt. Hade svårt att hänga med i svängarna, kändes som ingen hade svar på något utan mer ett allmänt babbel där alla höll med om allt men ändå inte.


OK. Inte helt oväntat tyvärr. Egentligen ska ett så pass viktigt ämne sättas med dom allra bästa journalisterna och programledarna som finns tillgängliga.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons