Forum Depression & ångest


oxcascand

fick en panikattack hos min kompis idag. har fruktansvärda skul- och skam känslor för att jag bara *bryter ihop* helt plötsligt utan förvarninig. har tagit för många tabletter ikväll (oxacand, stavas ngt liknande). det jobbiga är att jag vill ta mer tabletter, jag skulle lätt kunna ta hela paketet, känner mig så trött. vågar inte ringa till psykakuten och prata med dom, tänk om dom låser in mig på psyket, vill absolut inte det. HJÄLP!

HJÄLP!


För ditt eget bästa föreslår jag att du ringer psykakuten. Om du blir inlagd så är det för din skull, och du får förhoppningsvis den vård du behöver. Dock tror jag att det går bra att bara prata med dem och det kanske hjälper att prata med någon om varför du mår såhär just nu. Lyft luren och ring! Du kommer känna dig lugnare när du väl gjort det. Ta hand om dig! Kram


Jag förstår att du inte vill ringa men jag tycker ändå att du ska ringa psykakuten. Verkar ändå nånstans som att du vill ha hjälp och de kan hjälpa. De är till för det. Om du skulle bli inlagd kommer det troligast kännas jobbigt då men förhoppningsvis blir det bättre och en inläggning behöver inte vara långvarig. MEN DU, det kanske hjälper och räcker att bara få prata en stund. Snälla, ta iallafall inte några fler tabletter. Kram! Ta hand om dig! Hoppas att det lugnar ner sig.


Har också tagit oxascand ett tag, de hjälpte till en början men det är ju tillvänjning på grejerna så det står härliga till... tar du dem ofta så behöver du också med jämna mellanrum trappa upp dosen, så de är ingen lösning. Ring till psyk, så får du se vart det tar vägen därifrån. Det blir garanterat inte värre iallafall.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons