Forum Depression och ångest


Överväger att dumpa ND 1 gång för alla...

ND är inte som det har varit, både på gott och ont. Det är mkt mindre konflikter, nästan obefintligt så vitt jag vet, och det är ett stort plus. Många 3vliga medlemmar, oxå positivt. Men sen kommer jag inte på fler positiva saker. Minus: Bökigt som f-n att orientera sig på sajten, anmärkningsvärt låg aktivitet, försämrad integritet, många försvunna medlemmar... Jag vet att saker och ting ska ändras, men det verkar ju ta sin tid. Som detta med integriteten... När ska den ändringen ske? Nästa år? Nä... Jag är så inåt skogen missnöjd med ND numera, tror inte jag blir kvar spec. länge till. Tack så mkt ND-ansvariga, ni har försämrat ND även om det inte var syftet med förändringen...

Håller med från första ordet till det sista!! Hur lång kafferast ska den sk redaktionen ha innan de tar itu med problemen!!


Jag saknar gamla ND oerhört. Det var mindre och mycket mysigare. Känns mest som de gjorde om ND för att det ska se sådär flaschigt ut som allt ska vara nu för tiden. Det är ju en jävla massa klickande på den här sidan hit och dit när man ska tillbaka till dagböckerna efter att man kommenterat en dagis tex. Jag är rätt bitter på det här nya, men jag blir kvar ändå. Det här är det enda stället jag verkligen kan skriva av mig på när jag inte vill att några av mina närstående ska läsa. Alltså, närstående som jag träffar regelbundet i vardagen.


Ja det är ett evigt klickande hit o dit här... suck, synd att det blev en försämring på så sätt. Men att man ser hela trådar när man skriver här på forumet tycker jag är positivt, det hit o dit klickandet är ju borta då :-) Sen att man ser dagboken/bloggen man kommenterar är också positivt, eftersom jag på gamla nd kunde glömma bort vad jag hade läst medan jag kommenterade... lite störigt då man har minnesproblem att behöva memorera medan man kommenterar, en det slipper man som sagt här. Ja det är skönt att det är färre konflikter här numera... sant. Och integritetsfrågan är ju anmärkningsvärt under all kritik! Absolut! Kanske en bidragande faktor till att aktivieteterna här sjunkit... kan tänka mig det. Kanske fler som döljer sina bloggar nu utåt... Gemenskapen känner jag ändå att den finns kvar, hos dem jag känner igen från gamla nd... och det är jag oerhört glad för, för jag behöver nd för min egen skull. Samtidigt som jag stöttar så gott jag förmår själv, det är en fin gemenskap här på så sätt :-)


håller med om att det inte händer ngt av det som sagts, det blir kanske itne ens nästa år, händer ju ingenting, då e det väl bättre att inte skriva det till oss medlemmar att det o det ska utföras, eftersom det inte sker, o inte får man ngn slags tidsbestämmelse, om det handlar om månader eller år,,, uselt,,

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons