Forum Depression och ångest


orkar inte ha det såhär längre....

allting är bara för jobbigt vet inte vad jag ska göra... *gråter* rösterna är för starka...har försökt lyssna på musik i öronen, se på tv, gått på en promenad, varit hemma hos mina föräldrar, men ingenting fungerar inte längre...har hört rösterna i två dagar nästan konstant.... *panikgråter* vet inte vad jatg ska göra?? finns ingenting som kan hjälpa mig nu...ingenting... de säger att jag måste ta livet av mig...de säger att jag är fulm, äcklig, tjock, värdelös och nerdvärderande saker...... hur länge kommer jag att orka stå emot? inte så länge till kommer inte kunna stå emot deras uppmaningar... vill inte ringa någon....vågar inte...har aldrig vågat ringa till någon, inte ens till mina bästa kompisar.... fan också... *faller handlöst på marken* det är game over för mig nu!

Kan det vara tvångstankar som du uppfattar som röster...De perioder jag har mina sånna mal de på HELA TIDEN precis som du beskriver. O inget kan få dem att försvinna, med olika avledningsmanövrer. Rent vidrigt är det! Men för mej håller de på max 1 o halv vecka. Vet ej varför det då lugnar ner sej, men kanske mitt psyke har en gräns för hur länge det orkar köra på. Kanske ditt orkar köra på längre...Har inget bra råd o komma med tyvärr. Men för mej har iaf medicin hjälpt. Antar du redan har...io f Fortsätt berätta för psykologen om rösterna iallfall Kram


Hur gick det?


Scalea skrev i sin dagbok att självdestruktiv är inlagd...


hej vännen, smärtar mej nått fruktansvärt att du ska behöva känna dessa fruktansvärda saker. Läs mitt senaste inlägg, "Alla djupt deprimerade, läs detta!" Kram på dej vännen!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons