Forum Depression & ångest


Ordet varför...

brukar vanligtvis komma in i ordförrådet när man är fyra år... den tid i livet man börjar ifrågasätta saker och ting och deras betydelse att som vuxen ständigt ifrågasätta andras beteenden i livet, andras trådar på forumet... tyder det på omogenhet? att däremot sakligt kunna hålla sig till diskussionsämnet... är man mogen då? jag bara undrar och tänker högt här...

Jag menar... om man inte vill diskutera det någon tagit upp... då är man ju fri att låta bli... Så kan de som är intresserade diskutera sakfrågan istället :-)


Frågan varför har inte med åldern att göra. Man ska alltid fundera efter o ifrågasätta om man vill. Däremot som du skriver ska man vara mogen i sitt bemötande av det man ifrågasätter


Håller fullständigt med. Vill man inte så vill man inte o oftast vill man ju om ämnet som diskuteras känns intressant eller hur?


viljan och förmåagn att låta saker bero är väl olika från person till person... om det handlar om mognad eller ej kan jag inte svara på..tycker personligen inte om begreppet.


varför skrevs det här? hmm.. fattar ingenting.. Men visserligen har jag stannat på en fyraåringsnivä ibland ,men jag lider inte av det, vill andra lida av det så varsågod, för det var väl en pik till mej kan jag tänka mej igen..


Knepig fråga det här. Jag föredrar i alla fall att man kan diskutera sakligt. Då vet man vad man talar om och behöver inte ifrågasätta. Varför kan man väl undra,men det är inte säkert man får ett svar. Då måste man ta den diskussion som kommer.På ett sakligt sätt.(tycker jag)


De var intressanta :-)


:-) Gulle dej :-) Åh jag är så trött idag... men du fick mej att le :-) Kram!


tack stooooor kram!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons