Forum Depression och ångest


om ni ens orkar läsa allting....

Vad bra att du tyckte det var skönt att skriva av dig. Kanske kan du träffa nån kurator eller nåt och även prata av dig, få lite respons i samtal, stöd från nån utifrån? Det är skönt att prata av sig också... skolan har väl nån du kan gå till eller så kan du söka hos BUP eller nån ungdomsmottagning där de har kurator. Jag får en känsla av att det kunde vara bra för dig... Sköt om dig!

Har funderar på att gå till kuratorn. Men den tanten känner ju alla och så. Dessutom skulle jag få gå från lektionerna och då skulle dom andra undra vart jag skulle och tycka jag var psyko eller nånting.. och hon skulle ju kunna stänga av mig om jag skulle säga att jag drack innan skolan väl? Då skulle mina föräldrar få reda på det..


Du kanske hellre går till BUP då, så skolan inte vet så mycket.. hm kan inte sekretessreglerna hos skolkuratorn så väl, så jag kan inte svara på dina frågor om det. Bup står för barn-och-ungdoms-psykiatrin och finns i hela landet. http://www.bup.nu/ Du kan kolla länken, där finns länkar till hela landets mottagningar. Jag förstår om du är orolig att det ska komma fram på skolan att du druckit... och att dina föräldrar ska få veta. Men prata med Bup du.. där får du råd o stöd. Kram!


Jag ska kolla sidan sen. Tack för dina råd och så.. Det är snällt av dig att du iaf verkar bry dig och lyssnar, det uppskattas väldigt mycket.


Lycka till! Hoppas du hittar nån vuxen som kan stötta dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons