Forum Depression & ångest


ögonflimmer

har någon haft ögonflimmer då ni känt er stressade? jag fick det förra veckan, kunde knappt se det gick som i vågor på allt jag såg höll på 1 timme, gick över sen kände mig trött hela dagen. väldigt obehagligt.

jag känner igen.. har oxå haft det.. jag tror att dricka mer vatten hjälper.. men inte huur mycket som helt :S :( Kramar


tack ska prova att dricka mer, jobbigt med ögonflimmer får det om jag känner mig trött. kram


Har så kroniskt + massa andra synstörningar :(


Jag har senaste 1 - 2 åren haft problem med huvudvärk i baknacken ibland även flimmer för ögonen. Har haft flimren ca 5 - 7 ggr totolt, och det börjar med att det flimrar i synsentrum och jag inte ser något där, för att sedan dra sig ut åt vänster. Detta pågår i ca 30 min. för att sedan följas av huvudvärk bak i huvudet. Trodde först det var migrän, men då brukar folk nämna att dem får ont framtill i huvdet.
Har nu senaste månaden använt glasögon konstant istället för bara ibland, och har inte upplevt tidigare symptom. Antar därför att jag överansträngde synnerven baktill i huvudet.
Använder du glasögon och har du kontrollerat synen senaste tiden?
Om det skulle bero på stress, som du beskriver, så antar jag att du även borde uppleva andra sympton, som hjärklappning (pulsen rusar tillfälligt eller slår extraslag för att sedan hoppa över nästkommande slag). Detta kan även ge tillfällig yrsel och huvudvärk och om det är kraftigt så kan man svimma.
 
Mvh: Mikael Markström

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons