Forum Depression och ångest


Nyligen separerat

Har separerat från min fru efter att ha varit gifta i 20 år. Längtan efer något annat blev tillslut för stor. Jag var väldigt ofta stressad i mitt jobb och kände inte det stöd jag behövde. Efter ett års besök hos samtalsterapeut kom jag fram till att den nedstämdhet jag kände grundade sig i äktenskapet. Nu har jag tagit steget och flyttat, sedan 3 månader tillbaka. Jag bor själv och saknar mina barn oerhört. Det hela känns som ett stort misslyckande och jag är deprimerad och gråter mig igenom en stor del av min lediga tid. Den väg jag valde att gå visade sig sluta med en stor grop. En grop som jag inte vet hur jag skall ta mig ur. Jag tror aldrig jag känt mig så ensam i hela mitt liv. Skulle jag välja att gå tillbaka till min fru känner jag att jag för alltid kommer att vilja ta mig därifrån. Just nu är tillvaron så jobbig att jag undrar om det är värt det. Det känns som jag är för evigt placerad i gropen med endast kortare stunder med permision därifrån.
Är det någon som vet var stegen står och hur man får igen locket?

Hej! Ett tips som fungerat otroligt bra för mig i en liknande situation är EFT. Googla på det och se om du har någon EFT-terapeut i din närhet. Jag led av stor sorg men kom upp ut gropen som en ny människa efter ca tio besök hos EFT-terapeut.
Lycka till!


Ingegerd E
Hej! Ett tips som fungerat otroligt bra för mig i en liknande situation är EFT. Googla på det och se om du har någon EFT-terapeut i din närhet. Jag led av stor sorg men kom upp ut gropen som en ny människa efter ca tio besök hos EFT-terapeut. Lycka till!
 
Ingegerd EHej! Ett tips som fungerat otroligt bra för mig i en liknande situation är EFT. Googla på det och se om du har någon EFT-terapeut i din närhet. Jag led av stor sorg men kom upp ut gropen som en ny människa efter ca tio besök hos EFT-terapeut. Lycka till!
 


Tack Ingegerd. närmaste EFT-terapeut finns 35 mil härifrån. får nog söka något annat.
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons