Forum Depression och ångest


Nykommen här och förvirrad av mig själv

oj,oj vad lustigt men skönt det känns att få skriva av sig. Aldrig öppen för allmänheten har jag delat med mig exakt vad jag egentligen tänker och hur jag på riktigt fungerar i huvudet där det bara snurrar som inte ens jag kan få grepp om.Bara sådana termer som lustlös,livlös,orkeslös, brist på livsglädje,matberonde pga domnade känslor och ensamhet.Känns som jag lever ett ickeexsisterande liv utanför alla andra som njuter av livet och jag bara tittar på och önskar jag oxå deltog i världen men vill inte.Vill bara sova.Om jag kunde skulle min tillvaro endast bestå av att ligga i sängen hela dagarna,sova och avskärma mig,slippa prata o se andra människor.Jag blir arg ,irriterad och frustrerad över allt o inget.Jag sover,åker till jobbet och åker hem o sover igen.Handlar mat,äter,sover,jobbar,äter,sover..ska det va mitt liv för att jag fastnat någon stans mitt emellan??? Tänker på maten och min vikt konstant,det är det enda som existerar och det tar över mer & mer.Fyra dagar svälter jag,2 dagar äter jag ihjäl mig och stänger in mig. Jag är så ARRRRRG på allt!!vad är detta för liv?!?!?

Först och främst,Välkommen! Jag är något av en nattugla så jag tar och kniper den första hälsningen. :p Detta känns som världens kliché men fanns det en väg dit du är nu så finns det en väg tillbaka. :) Du klarar att jobba, du skriver inte om jobbet är kul eller ifall det är svårt eller inte att sköta jobbet men oavsett vilket så är det ändå någonting positivt i sig. Hur kommer det sig att du hamnat i den situation du är i nu? Har du någon samtalskontakt eller funderingar i de banorna? Det skulle nog vara en bra åtgärd för dig att ta kontakt med någon som är professionell, och kan hjälpa dig att få hjälp med ditt destruktiva förhållande till mat eftersom det mycket väl kan påverka humöret samt hjälpa dig komma tillbaka till ett liv som ger dig mer glädje. Du kan gärna utveckla och berätta mer om du vill. Hursomhelst bra att du är arg och ifrågasätter situationen! Ilska kan vara en enorm drivkraft och en sköld mot depressionens allra mörkaste dalar. Bloggfunktionen på din profil kan också vara ett bra verktyg om du vill skriva av dig och få feedback ifrån medlemmar på denna forumdel från dag till dag eller flera gånger om dagen ifall du har mycket i tankarna. Ett bra tillägg utöver forumet. :) Hoppas detta blir början på en förändring till det bättre!


Hej och välkommen! Jag har inte en massa bra råd att ge dig som Erik utan ville bara hälsa dig välkommen :)


Hej! Jag vill gärna skriva till Dig och jag är inte helt borta, då de gäller Dina känslor. Jag skulle tycka att de kändes trevligare om vi kunde skriva lite mer privat-vi kanske kan bli vänner här på netdoktorn. -Vad sägs? kram så länge!! vanligpers


Hej och välkommen hit. Låter jobbigt att du svälter dig i flera dagar... usch då. Kanske nåt du behöver förändra... må bättre om du får bättre matvanor? Du låter missnöjd med din situation, är det din vikt som är det stora problemet eller annat också? Ibland kan man välja att tänka på vikten som problemet fast det är nån annan omständighet som innerst inne ligger o gnager... Hoppas du hittar lösningar till hur du ska få må bättre. Välkommen hit iallafall!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons