Forum Depression och ångest


Nya sidan då... jaja...

Jaha, då har jag hittat hit då... nya nd... ska bli intressant att lära sig alla funktioner här. Det är ju inte riktigt som förut... Hej på er alla gamla och ev nya vänner här! :-) Sköt om er därute! Kram!

Hejsan! :) tar nog ett tag men man lär sig. :) För oss här på depp är det väl extra motigt kan jag tänka. *kramisar* gullis.


Härligt att du hittat hit, om du inte hittar eller undrar hur saker och ting funkar så kolla under Frågor och svar eller kontakta oss på redaktionen genom att klicka på Kontakta oss överst på sidan.


Tack för ditt svar Jessica, men jag hittar nog det mesta snart... jag är relativt it-kunnig om man säger så -) Tack ändå... Ja Kicki, vi lär oss snart, du är ju också duktig inom it :-)


Jag fattar inte hur man skriver och läser andras dagböcker här, är väl lite korkad i hjärnan nu för tiden,kan du förklara,kram till dig


Dagbok har bytt namn till blogg. Vi kommer att informera mer tydligt om dessa förändringar inom kort.


Konstigt ställe.. känns väldigt.. modernt? Gamla ND var ganska charmigt.


18 okt 2008 kl 09.33 Hejsan hejsan vännen..0) It kunnig ellr inte så tycker jag inte om den utformningen på nd som nu har blivit. Jag tycker de har blivit en opersonlig sida, den förra va unik( med sina brister och fel vill jag tillägga) men för den som nyttjade den blev den nära till sina vänner och kamrater. Den va lite mer familjär på något sätt. Men tiderna förändras, så också detta, och de är väl bara att lära om på något sätt. Men lite får de som "håller i de ändra" lite barnsjukdomar som alltid följer med något nytt. kram på dig vännen och hoppas din dag blir bra. Villervalla


gabben38: ja du verkar ju ha kommit igång iallafall såg ditt inlägg här först nu... jessica: ja jag förstår att vi har råkat ramla in på betaversionen, flera av oss lite tidigt och det var kanske inte tänkt så från början... men men nu är vi här och all information ni lämnar ut, tar vi tacksamt emot. elevira: ja du, det är annorlunda, men nd bytte skepnad en gång tidigare också.. tror det var år 2005 om jag inte minns fel.. många reagerade över förändringarna då, men vi anpassade oss :-) det gör vi den här gången med... bara jobbigt i början. själv trivs jag med nya versionen väldigt bra :-) villervalla: ja du, smaken är som baken - delad. Ja den förra sidan var unik, men där kom det ju ibland fram önskemål och klagomål om förändringar vi ville ha... nu har vi fått dem. Kanske lite överrumplande, men vi fick dem... det är ju vi själva som bett om förändringar. Ja kanske inte du personligen.. men flera av oss på depression har tjatat och tjatat... hihi... Ja jag litar på redaktionen att de gör sitt bästa för att vi användare ska bli nöjda :-) Min dag igår blev fin trots värkproblematiken och stress-sjukan :-) ja tur det går att få fina dagar ändå trots sjukdomarna -) Kram vännen Nåt nytt jag lärde mig idag om mina områden. Jag behöver inte gå ut i vänstermenyn och välja områden där. Är jag på min egen sida kan jag välja område i min presentation eftersom områdesnamnen är klickbara länkar... kanske inte så viktigt att kunna då man kan välja i vänstermenyn... nåja tänkte bara nämna det iallafall :-P Och idag hittade jag området smärta, som jag gick och blev medlem i eftersom jag har fibromyalgi, bara ett litet tips till er andra med fibro... där finns faktatexter om fibro.


Jag vill också tillägga att jag tycker det här är såå oerhört smidigt att se hela tråden när man gör ett nytt inlägg och svarar :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons