Forum Depression och ångest


Nu orkar jag inte mer.

Jag orkar verklige inte mer, ångesten sitter som en klump i både hals och mage och jag har inte sovit en hel natt på ett år. Jag är fullproppad av mediciner och sömntabletter som inte hjälper. Väntar på en kallelse till psyk som aldrig kommer, ringde igår och de menade att det var på gång. Säkert lika på gång som det har varit sen min läkare skickade remissen i maj.... Suck.. Vad ska jag göra, allt är verkligen svart, kan inte ens gråta längre utan är bara tom. Oändligt tom.

Jo du orkar lite till. Remisstiden till psykiatrin tar väldigt lång tid. Vårdgarantin på tre månader brukar inte genera. Det finns ju möjlighet att du ringer den sekreterare på psyk som har hand om kallelserna. Ställ en fråga på var i kön du befinner dig. Får du inget svar så ge några förslag på tid t.ex två veckor eller fyra veckor. Det brukar hjälpa. I mitt fall är väntan nitton veckor och framskjutet en gång. Det är bättre att du rör på dig genom promenader eller liknande före massvis med medicin. Tänk att det kommer en dag imorgon också. Det ordnar sig skall du se.


Tack snälla du. Problemet är att jag sedan i maj har väntat att få komma och jag ringer och ringer men inget händer.. Känns som att jag bara möts av skepsis och att de tycker att jag överdriver.. Jag vågar inte röra min medicinering innan jag har fått komma till psyk, hela min hjärna känns som att den kommer att sprängas och jag blir så yr att jag inte kan stå.. Jag lovar att försöka ge mig ut och promenera i morgon, men bara det känns som världens högsta berg att bestiga..


Ja du så länge ska man ju inte behöva vänta,ring och pffa på dem igen om du inte får en kallelse denna veckan.Man måste nästan vara frisk för att vra sjuk.kram till dig


åk in till psykakuten, där får du snabbare hjälp, e du ruktigt dålig, kommer du att bli erbjuden inläggning, kram /TC


Håller med TC, gå till akutpsyk så får de hjälpa dig. De är till för att hjälpa dig när du mår dåligt!


Det enda är förstås at stå ut o tänkta på att snart får du hjälp! O ej ha några krav på dej du ej klarar. O se dej som just sjuk. Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons