Forum Depression och ångest


Nu ger jag fan upp.

tjena. Har i en tidigare tråd skrivit om hur och jag mår och idag pallade jag inte mer och berättade om allt för morsan, enda hon gjorde vara bara att säga "du borde gå och prata med ngn" och forsatte läsa sin tidning.Nu mår jag verkligen skit, och ja det känns som om jag lika gärna kan ge upp allt nu. Pallar inte må så här kasst längre :(

Ge inte upp,att prata om det är bra.Sätt dig ner och berätta för din mamma hur du mår,det är svårt för andra att förstå hur man mår...men det har hjälp mig att prata om det med andra även om det är svårt.


det jag försökt med, men hon lyssnar verkligen inte... I min familj har man "inga" problem..


Oj då, men du-jag tycker att du var jätteduktig som berättade!!! Du försökte ialalfall! Att hon inte kunde ta till sig det-ja, kanske behöver hon tid? Jag har märkt att en del människor blir jättestressade när man öppnar upp...kansek blir hon också rädd och klandrar sig själv, som mamma har man ju en del ansvar för hur ens barn mår..... Och om din familj är sådär att "ingen mår dåligt" så är det ju jättehotande för den fasaden när du kommer ut och berättar att du mår kass....kanske kan hon ta till sig det senare, men nu har du ialalfall försökt..men fortsätt försöka, skolkurator, eller vem som helst vettig vuxen, kasnek på fritisgård, om du är på en sån, en juste lärare, eller ungdomshälsan i din kommun...? Om du bara hittar rätt person så finnshjälp att få! Ge inte upp snälla du..kram/M


Tjena. Idag var ett stort framsteg, gick till en kurator och bokade tid imorgon klockan 11:30. Vi får väl se hur det går, önska mig lycka till och sen återkommer jag imorgon om hur det gick:)


Härligt! :) Lycka till och berätta sen hur det gick!


Hej! Var hos kuratorn idag, gick väl hyffsat.. Ska fundera på om jag ska fortsätta gå tills nästa tisdag, men förmodligen kommer jag fortsätta iaf en gång till. Vi snackade mest om hur jag haft det.. De har tystnadsplikt va btw?


Jadå, dom har tystnadsplikt. Vad roligt att du tagit steget att prata med en kurator, jag vet att dom kan verka lite "egna" och de första mötena kan vara kämpiga. Snart nog kommer du dock inse att det är en otroligt bra upplevelse, försök bara att inte ha några förväntningar. Ibland får man inte den hjälp man trott, utan hjälp med något helt annat, som minst lika mkt påverkar ens välbefinnande. Lycka till!


känner igen det där beetendet hos föräldrar. min morsa brukar bara säga TÄNK POSETIVT när jag pratar med henne så jävla dum. dom orkar väl inte ta det till sig antar jag.


Mejlade idag och bokade ny tid idag igen, saker kan ändå inte bli sämre.


Bra, rätt inställning. Fortsätt berätta hur det utvecklar sig...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons