Forum Depression och ångest


Ni som äter eller har ätit voxra...

..vad tycker ni att ni fått för effekt? Själv känns det som den har positiva effekter på fysiken. Något lättare att promenera, inte lika sömnig längre men det ger mer ett trött men ändå rastlös intryck. Skall jag vara nöjd med denna förändrig? Jag kom på mig själv att jämföra medicin med upppiggande medel ex. koffein eller syneferintabletter. Ökad puls, mer rastlös och orolig. Fick själv av läkaren när jag knaprade uppiggande förra året men det här är ok ? När det gäller den psykiska biten känns det inte bättre! Alltid gråten i halsen, orkar inte hålla masken längre, ser trött och håglös ut..eller som en kompis kommenterade igår..du ser alldeles blek och sjuk ut. Matbrist och sömnbesvär förbättrar ju inte precis den diagnosen men jag har alltid trott att anti-depp skall påverka det "mentala måendet" Kombinerar ni voxra med något?

jag har nyligen börjat med voxra i kombination med cymbalta, hade bara cymbalta förut. för tidigt dock att dra några slutsatser..


Jag har ätit Voxra i sex månader nu. Bytte från Cymbalta till Zeldox, lades in 10 dagar eftersom jag mådde fruktansvärt dåligt. Sattes då på Voxra som jag nu fortfarande äter. Jag mår sådär, känner mig slutkörd, som om jag inte sovit på länge.


Jag har ätit Voxra i ca 1 månad nu. I början tog jag 150 mg V med 20 mg Fluoxetin, men dem två senaste veckorna har jag bara tagit 300 mg V. Jag har inte märkt av några positiva effekter än. Dock har jag fått restless legs. Suck...


Jag äter voxra (300 mg) som ett tillägg till citalopram 20 mg som jag har ätit i flera år. Innan voxra prövade jag cymbalta med citalopram men slutade efter 6 månader, pga att jag fick mycket sämre luktsinne och blev avtrubbad av dem. Voxra 300 mg har jag ätit sen dec 08. Voxra har hjälpt mig på så sätt att jag är mer aktiv än tidigare. Lättare att komma igång med saker, ta initiativ. Lättare för att lyssna på musik, se film, läsa böcker etc. Är forfarande lika trött (som har varit mitt största beskymmer) som när jag bara åt citalopram. Har provat att sänka dosen på citalopram men har märkt att jag blir nedstämdhet, tom ect. Det vill säga voxran hjälper inte direkt mot min depression utan funkar mer som en booster till citalopramet. Inga direkta negativa effekter har jag fått av voxran förutom att det tar längre tid för mig att somna än tidigare. Förut hade jag aldrig problem att somna men nu har jag det. Ärligt talat så är jag lite besviken på voxran. Jag trodde att man skulle känna en större skillnad som man har gjort med andra antidepp. Voxra är ingen mirakel medicin mot depression enligt mig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons