Forum Depression & ångest


NI BORDE SKÄMMAS

Ni vet precis vilka ni är, Ni som nu mobbat ut en medmänniska här på ND, med att krisera och vara ironisk mot henne som började skriva av sig sitt mörka och svåra i livet. Är ni så hjärtlösa att ni inte förstår att ni kan skicka en människa i döden med ironi o kritik, mår ni själva bättre sen ? Eller tror ni att det är trevligare att läsa om era svordomar, fyllekalas, era överdoser, era spyor, er galla som ni sprider ut, och mellan er. Detta är ett ställe där alla har rätt att skriva av sig, ha egna åsikter, men ingen har rätt att vara Mobbare varken öppet eller dolt. Ni är som små barn som sitter i en sandlåda och kastar sand i ögonen på ett mindre barn. Då jag började på ND fick jag mina smällar för att jag skriver positiva saker om mitt liv, "det var det värsta vad duktig du är", " Du ger andra dåligt samvete"o.s.v. Då jag så skrev små delar som varit jobbiga i livet, fick jag kritik och Råd hur jag skulle göra av er som "visste" bättre. Eller tror ni som "visste bättre" att jag inte haft så mörka dagar i mitt liv som gjort att livet var så jobbigt att leva så man velat städa bort sig själv? Just därför är även jag med i Depprition också, även om jag skriver i Övervikt. Det jag ser här är ett "Tävlande om vem som haft det Värst i livet," elaka personliga kommentarer o ironi som får personer att må ännu sämre. Var det meningen med denna blogg eller? Var finns er medmänsliga kärlek egentligen? Hon som ni tagit skinnet av är så kärleksfull att hon inte anmält er, men hoppar ni på mig igen som från början anmäler jag ert alias för red, så ni blir avstängda. För er egen skull sluta med det ni håller på med. holm.

?????? förlåt, men jag begriper inte alls vad detta handlar om??


något jag har missat, verkar det som,,,,,,,, jag vet att vissa hoppar av utav olika orsaker, o tyvärr e det många som gör det, just för att dem känner sig påhoppade, jag kände mig påhoppad när jag gick med på ND, jag hoppade inte av, jag blev istället obstinat, o elak jag med, kom i tjafs med en del, men vi kom sams sen iaf, att *mobba* ut ngn, o dessutom i grupp, det kan jag inte förstå att man ens kan drömma om o göra,, dessutom e vi på en deppsida,, där vi alla e sköra,, sen kan man ju ta åt sig av kommentarer, o vissa skriver kanske kommentarer på ett sätt som kan misstolkas, det händer lite då o då, men jag har inte märkt av någon mobbing här inne,, det här kom som en blixt från klar himmel,,, citat: "Tävlande om vem som haft det Värst i livet," var ser man tävlingen????


Skrev," Ni vet vilka ni är" som håller på med mobbing, denna tendens fanns på gamla ND också o det var inte trevligt. Sen är man eller har varit depprimerad vet man också hur känslig man kan vara och då är man också försiktig med kommentar till den personen. Ang "tävling" så vet samma personer vad jag talar om.


om det nu e "vissa, som vet vilka dem e", varför inte skriva direkt till dem då? många kan ju nu bli oroliga att dem skrivt ngt som personen ifråga kan ha misstolkat,, jag bla. blev orolig för att ha orsakat en persons reaktion här inne, men vi tog det via PM istället,, det e inte alls säkert att *vissa* vet att dem e dem *vissa* om du fattar vad jag menar? jag vill inte skapa ngt bråk här, men att peka ut o bestämma sig för att dessa *vissa* e mobbare, utan grund??? ta det via pm om du vet vilka det e, att starta en sån här tråd, skapar både oro o ilska hos många, ja, alla får skriva vad dem vill, o var dem vill, det håller jag med om, för jag blev hindrad i början av min tid, det blev ett jävla tjoho, men vi löste det., o vad ville jag med det här nu då? jo skriv var du vill, som du nu har gjort här, holm, precis som jag skriver min åsikt i det här, men anmäla??? anmäla vad?? jag har då inte sett ngt kränkande på ND de senaste 2 åren,,


Jadu, TC, jag skulle skriva direkt till dem om jag visste vilka de var, eftersom personen som blev utmobbad inte orkade, och hon har heller inte utelämnat namnen. Men mitt inlägg kanske trots din irritiration kan få någon att vara försiktig med uttalanden och ironi.


Jag förstår inte heller vad det här handlar om? Det har varit väldigt lugnt på sidan väldigt länge nu så det är verkligen som en blixt från klar himmel.


Hoppas personen kan tala om för dig HOLM!!!! Det skapar stora problem att skriva saker men inte att nämna vilka det handlar om.... Vissa tror direkt att det e dom och andra fattar inget ting............. Så kolla vilka det är och ta kontakt med dom,, det tror jag blir bättre... kossarosa


holm: Det jag ser här är ett "Tävlande om vem som haft det Värst i livet," elaka personliga kommentarer o ironi som får personer att må ännu sämre. Var det meningen med denna blogg eller? Var finns er medmänsliga kärlek egentligen? du skrev det jag SER här, osv. men nu har du bara hört, men inte sett?? o m man e så säker på sinsak, så håll fast vid det då,, har du sett, eller har du inte sett,, ja, jag blir irriterad, o du behöver inte be om ursäkt för det, du har din åsikt o jag min, men skriv inte då att du sett, för isf vet du ju vikka du menar, o hur kan du överhuvudtaget veta om att ngn person lämnat ND, pga. mobbing, om du inte sett ngt????


Hänger inte alls med i matchen nu, men trist att en medlem känner så... Inget jag märkt av, det har varit väldigt lugnt på ND en längre tid nu. Låter lite märkligt bara, för när mobbing sker öppet på ND så brukar väldigt många reagera mycket starkt - det är inte något som tillåts på denna sidan, vare sig enligt de skrivna eller tysta reglerna. Nåväl, hoppas det löser sig för den det berör.


Jag tycker ditt inlägg är tänkvärt holm. De som "är skyldiga" kan få reflektera över vad de gjort och de oskyldiga kan låta det gå förbi. Här tar vi upp saker som berör en del och som inte berör alla. Sånt händer hela tiden... och det är helt okej tycker jag. Jag har inget mer att tillägga i debatten här i den här tråden, mer än att jag tycker ditt inlägg är tänkvärt. Det skadar inte att vi alla reflekterar över hur vi bemöter andra :-) Det är bemötandet av andra som är a och o i interaktionen mellan oss medmänniskor. Att vi kan bli mobbade av friska ute i samhället är ju en sak... de förstår inte hur det är att vara sjuk. Här... här vet vi alla hur det kan vara att vara sjuk och bli illa bemött. Det är ju önskvärt att vi här visar att vi förstår att vi har våra sjukdomar, tankar om dem och visar förståelse för att vi har dem. Vi har alla olika sjukdomssymtom och ibland har även vi sjuka en oförståelse för andras sjukdomar som vi själva inte har... Äh vart ju lite egna reflektioner ändå.. jag som skulle vara tyst -) Nåja jag har sagt mitt i den här debatten. Sköt om er därute, var snälla mot varann här :-)


tillägg: jag svär ibland, ber om ursäkt för mitt språkbruk. Ingen behöver försvara mig nu... för jag är medveten om det själv att det är fel! Så inga försvarstal tack, jag undanber mig dem. Jag reflekterade bara själv över mitt eget beteende här. Det går att uttrycka sig utan svordomar också... sen kan jag tillägga att jag själv har inte problem med att andra svär. Men jag vill själv ändra mitt beteende ang det... men men.. nåja bara en parantes här.


holm: Det jag ser här är ett "Tävlande om vem som haft det Värst i livet," elaka personliga kommentarer o ironi som får personer att må ännu sämre. Var det meningen med denna blogg eller? Var finns er medmänsliga kärlek egentligen? du skrev det jag SER här, osv. men nu har du bara hört, men inte sett?? o m man e så säker på sinsak, så håll fast vid det då,, har du sett, eller har du inte sett,, ja, jag blir irriterad, o du behöver inte be om ursäkt för det, du har din åsikt o jag min, men skriv inte då att du sett, för isf vet du ju vikka du menar, o hur kan du överhuvudtaget veta om att ngn person lämnat ND, pga. mobbing, om du inte sett ngt????


TC... Varför skickar du samma post 2 ggr?


hmmm?? kollade klockslaget, o då var jag nere på affe, sonen måste ha varit o tallat på min dator helt enkelt,,

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons