Forum Depression & ångest


ND-träff för medlemmar på depression

Ni som är intresserade av att träffas irl är välkomna att vara med på en ND-träff i Örebro lördagen den 27e juni. Vi träffas i Stadsparken som ligger centralt i Örebro. Alla får ha med sig egen matsäck för förtäring. Tillgång till toaletter finns vid parken. Alla medlemmar på netdoktor depression som är intresserade av att komma är välkomna. Inget anmälningstvång, men har ni frågor är ni välkomna att skriva privat meddelande till susyj, madsan eller mig, okallu. Givetvis får ni anmäla intresse om ni vill att vi möter upp vid stationen, om ni inte hittar till stadsparken. Frågor kan även tas här i tråden på forumet. Häng på... vore kul om flera vill träffas :-)

Klart jag vill om det bara funkar rent privat. Kramar och tack för erat initiativ.


skoj! =)


Klart jag vill komma,ska bara kolla så att det passa i det hela stora. Kul initiativ.Ska se om jag kan få Labolina med mig,skulle kännas tryggare då. Kram/Månsi


Ja vill me komma , men ja har inga pengar o så te tåg el så , o dessutom har ja svårt att åka tåg. Kan ju bero på va ja sysslat me senaste tiden .... . Men ja ska se om ev nån lastbil åker förbi där. Kram Memmet :)


Funderar på saken. *Kramar om*


Håller med kanon initiativ :) Kan inte se så långt fram , men om det skulle fungera då så kommer jag gärna.. Lite tryggt att det är i gruppen depression för även om man kanske för tillfället inte mår så bra så är det ju bara skönt att träffa andra och vara social..


memmis alla lastbilar åker ju förbi örebro ) Bra förslag där faktiskt..har inte liftat lastbil från åkeri sen...1900-talet , skulle vara småkul :)


Vad roligt att ni redan visat intresse :-) Givetvis förstår vi som tagit initiativet till träffen att ni inte kan bestämma än om ni kommer eller inte. Vilja kan man men sen beror det ju på flera saker... men hoppas ändå flera kan sen när det är dags. Kram till er alla :-)


Ja, viljan är ju en sak. Men när man bor en bra bit ifrån och inte klarar det där med långa resor både p.g.a panik och ekonomi så blir det ju inget av :( Och sen åka fram och tillbaka på samma dag går inte heller ihop. Jag hade gärna kommit, men det är som det är. :(


Angående avstånd och eventuell övernattning så finns Gustavsvik, en camping om nån vill kolla där för en stuga eller tältplats. Jag tänkte att flera kanske vill dela en stuga... Adressen är: www.gustavsvik.se Avståndet till stadsparken är ca 2,7km Det finns hotell centralare om man tycker sig ha råd med det.


Trevligt initiativ!! Någon tid ni hade tänkt er?? Hoppas att jag kan komma :-) Kramisar!


Nja vi har ju inte sagt nån exakt tid.. men tvåtiden på eftermiddan kanske? För de som kan då... sen är vi väl kvar lääääänge... så de som inte kan förrän senare kan komma när de vill :-) Jag kan komma tidigt iallafall :-) så den som vill kan träffa mig till att börja med hihihi... Kul om du kommer! Kram!


Förresten, för de som inte vet... vi har redan haft en nd-träff i stadsparken i Örebro, det var sommaren 2006. Vi hade jättekul, vi var ca 8 personer då.. vi åt picknick i det gröna.. :-) Då träffades vi klockan två på eftermiddan vid stationen... och sen satt vi kvar till sjutiden... ja det var härligt. Då sov vi över hos lioness (som bor i en annan stad, vi åkte bil dit) en av oss var bara med på eftermiddan... Nåja det var bara en parantes.. om hur trevligt det kan vara att träffas :-)


Jag bor på tok för långt bort... :-(

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons