Forum Depression & ångest


Någon vänlig som kan svara på min fråga

Är det ett krav att gå till en psykolog om det inte hjälper mig utan gör det bara värre. Jag är sjukskriven och går till arbetsterapi det känns bra att gå dit. Tack

Vem skulle det vara krav ifrån? Har man testat att gå till en psykolog och det inte känns bra så finns det väl ingen som säger att man måste gå dit. Du får ju hjälp av arbetsterapin istället och då är väl det ok. Du har ju testat och vi är ju alla olika - en del blir hjälpta av en sak någon annan "kräver" annan hjälp. Det är ju så individuellt.


Tack för ditt svar, det gör att jag blir sämre inte bättre,vad jag menar med krav att fk kan ställa krav,men det gör dom inte har jag fått reda på av min egen handläggaren på fk.


det är ju ingen som kräver av en att man måste gå på terapi du har ju arbetsterapin o hjälper det dej så är det ju bra en del blir hjälpta av terapi andra inte det är ju så individuellt kram


Hej, min mening med att gå till psykolog är "noll och inget värde"! Har själv hamnat i samma situation och det som hjälpte mig är att gå på KBT- terapi. Gå till din vårdcentral. Det finns ingen som kan kräva att gå till en " hjärnskrynklare". Det är att få hjälp med sitt tänk o handlande i vardagen. Du kan ju testa du har inget att förlora, funkar det inte "so what". Take Care. Kenneth -59.


Tack alla ni för era svar,det betyder mycket.Jag kommer inte gå till en sån längre mitt hälsa är det viktigaste. Det hjälper mig absolut ingenting har ingenting att prata om heller blir helt stum.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons