Forum Depression och ångest


Mitt liv är över...

Tjena.. Har postat några trådar här. Jag hade hoppats att saker skulle vara bättre nu, men allt är värre än ngnsin... Mitt sociala liv ligger i spillror, jag har typ inga polare på fritiden. Skolan är jobbig eftersom jag inte tkr om min klass, förvisso är alla jättesnälla men personkemin funkar verkligen inte... Visst där är typ sju pers jag kommer överens med, som jag är kompis med. Men jg är inte med ngn av dem på fritiden. Jag har inga direkta kompisar från min skola, och jag har verkligen inte tiden det tar att börja på någon sport eftersom jag alltid kommer hem väldigt sent (tar ca en och en halv timme för mig att ta mig hem från skolan, och jag slutar som tidigast fyra). Jag är så jävla sned just nu, jag har inga kompisar, ingen flickvän och jag har verkligen försökt att börja om. Större delen av mitt liv har jag haft ngn form av religiös tro inom kristendom men nu har jag äntligen fattat att det antingen inte finns ngn gud, eller så har han helt enkelt övergivit mig. Jag har all gammal ångest kvar och jag oroar mig enormt mkt över hur det här ska gå. Vill bara dö, eftersom det är bättre att bara försvinna än att långsamt tyna bort.

jag hoppas verkligen att du går hos någon kurator och pratar, ingenting är omöjligt det gäller bara att börja tänka annorlunda.kanske kombinera med ångest dämpande med. ditt liv är inte slut det har just börjat.


Jag har gått och pratat med en kurator, men jag har slutat med det pga det inte har funkat rent tidsmässigt och att jag inte upplevde ngn förbättring efter tre månaders terapi.


..hej vännen....byt kurator/terapeut...det kan ta ett tag att hitta en match...jag hade en som jag "överlsitade" och på så sätt kom jag undan och slapp må dpligt av hur dåligt jag mådde....några år senare gick jag till en annan, och då höll jag inte igen utan lämnade ut mig helt, skitläskigt och jobbigt men det fugnerade...men visst var det tugnt.... Och jag vet att de där omstarterna tar energi...... Ge inte upp snälla du...snart är det vår och hur fånigt det än verkar så vaknar hoppet när syrenen blomamr..kram


Går inte att byta, har bara en på min skola och ja de jag är med i skolan märker om jag går in till stan... Inte för att de skulle bry sig. men jag vill inte att de ska veta. Tror det är enklare att bara göra slut på lidandet en gång för alltid.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons