Forum Depression och ångest


mitt ex mår skit

hejsan...jag har en kompis eller ex kanske man säger som inte mår så bra. Han är 49år bor ensam just nu, har 2 barn i en annan stad, och har känt eller känner sig ensam. Han må inge bra och har inte gjort det på 27år eller mer....han gör en annan bild av sig själv och visar upp den sen när han träffar annat folk så ä han inte sig själv...men när man väl kommer in han på livet så ä han en helt annan peron "sig själv" känslig rädd för sig själv å mycke mer.... han vill inte gå till nån psykolog och jag vet inte vad jag ska göra :( Nån som ha något tips?

Hej !! Rekommenderar att söka upp en psykolog i de landsting ni tillhör.. Lycka till :-)


Hej !! Även om han inte vill träffa en psykolog, de ligger nog mkt i de förflutna med.. En stor fördel och träffa en psykolog, de har även tystnadsplikt, han kan vara trygg i dee området..


Jag känner en karl sedan 1970-talet vars fru stack med en till synes spännande yngling. Karln tog hand om de båda små barnen ensam men blev aldrig sig själv igen. Visst hade han några stadiga kompisar och någon av dem var inte alls i samma fina stil som hans (obehagliga typer i närmaste bekantskapskretsen m m). Han kände misslyckande och blev kroniskt deprimerad och levde i celibat i nästan 20 år tills han råkade springa på en alkoholiserad sjukpensionär som han är ihop med än efter ca 10 år. Så går det när man inte tar hand om varandra, pratar och träffas för att försöka lösa och förbättra tillvaron för varandra. Inget är roligt, han skrattar aldrig, är överkänslig för alla tråkiga nyheter sdom drabbat honom och omgivningen etc.


Är du ofta orolig över honom föreslå och följ med honom till väntrummet. Han behöver nog en push!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons