Forum Depression och ångest


Missuppfattning... vuxna här

Hej Jag är ny här och förstod inte när jag klickade i rutan "omröstning" eller vad det stod. Vill egentligen ha svar på mening: Ålder? -Bara unga människor som skriver här? -Medelålders eller äldre? -Vart tog Korallhavet vägen? Var ni där?

Tyckte du hade konstiga alternativ i din omröstning hihi. Visst finns det vuxna här. Många fler än på Korallhavet. Har mest bara läst på Korallhavet utan att fastna där. ND är bättre. 54 år är jag.


prova att kolla på vad det står på åldern på folks presentation....


ålder = 41 medelålders, vet jag inte vad det e,, här finns allt från 13 åringar o uppåt, korallhavet har jag varit o kollat in på, men gillar inte den sidan, den har väl inte försvunnit ngnstans??? finns kvar vad jag vet, jag e medlem där än idag, men det e inte min grej,,, /TC


*gravar på mig*


1. Snart 32 2. Va..? 3 Nej, och vet inte om det finns kvar. Gör det säkert.


Nej långt ifrån bara unga här. Själv är jag 42


28 år. var tråkigt på korallhavet


Jag är 43år men trivs med folk i alla åldrar, även de yngre... har en del unga vänner här :-) De tillför mycket i mitt liv också... de är kloka och empatiska :-) såväl som vi äldre är. Många fina människor i alla åldrar här. :-)


Aldrig varit på Korallhavet. Åldern är runt 20 o sedan ett hopp till 45 plus Några mittemellan, men de ej så många kram


Jag fattar nog ingenting, vaddå korallrev?? Håller hursomhelst med mig själv i den förra liknande diskussionen, jag tycker alla åldrar verkar finnas här o det gillar jag. /sofia

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons