Forum Depression och ångest


Mirtazapin

Är det någon här som slutat med mirtazapin och fått utsättningssymptom? Jag kände absolut ingenting första 2 veckorna men nu har jag fått konstiga symptom som stötar i huvudet (vilket jag hade när jag satte ut efexor också) ex. Kan det verkligen komma nu efter så lång tid? Någon som har erfarenhet?

Hej! Jag har ätit Mirtazapin, men fick sluta på grund av jag fick ödem av dem. Jag kan dock inte minnas att jag fick några särskilda utsättningssymtom då jag slutade. Hade å andra sidan inte så besvärliga utsättningssymtom då jag slutade med Efexor heller, så jag kanske inte är rätt person att svara på din fråga. Efexor är ju annars (ö)kända för att kunna ge riktigt obehagliga symptom då man slutar med dem. Hoppas dina besvär klingar av så småningom.


Tack för ditt svar. Tråkigt med ödem, lät inte roligt så jag förstår att du slutade! Efexor led jag något enormt av vid utsättningen så det kan vara så att jag är känsligt...stötarna börjar iaf bli förre nu så hoppas de snart försvinner helt.


åt mitrazpapin för ett par år sedan men blev pyskotisk på dem tappade helt verkligehetsuppfattingen med den medicinen men det försvann när jag slutade med dem


Låter ju riktigt läskigt. Själv äter jag Mirtazapin 60 mg sedan några månader tillbaks, och inte tagit dem på någon vecka (jag vet att det inte alls är bra att sluta utan att trappa ned), men jag har bara fått lite feber och magsjuk-symtom som försvann efter ett par dagar. Brukar inte ta så lång tid innan symtomen försvinner, men det kan vara obehagligt.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons