Forum Depression och ångest


måste ta livet av mig

jag har inget liv kvar, jag vill inte fortsätta mitt liv, jag har ett outhärdligt lidande som jag aldrig kan bli av med. det är dessutom mitt eget fel att det är så, har sån ångest för det varje dag, vill bara försvinna. vad ska jag ta mig till ?

Hej. Det var ett djupt depprimerande inlägg du skrivit.Försök att tänka att det kommer alltid en morgondag och då känns det säkert bättre,inga problem är så stora att dom inte går att lösa.Jag lider med dig som känner på detta vis just nu och hoppas verkligen att det löser sig för dig.Finns det ingen i din närhet som du kan prata med?Det brukar lätta om man får prata ut om sina problem.Kram från mig till dig.Och du !! Ge inte upp det är du för bra för.


Jag har varit i din situation. Jag har försökt ta livet av mig ett par gånger. Jag har vart hos flera läkare, psykologer men kände bara att dom kunde dra åt helvette. Men så gick jag på provat KBT hos Communicera, jag trodde inte ett skit på att de skulle funka.. Men tro de eller ej, jag har hittat livsgnistan igen, och jag har lärt mig tänka på ett hela annat sätt.. De jag gjort i mitt liv försör inte längre de liv jag lever idag.. Gör ett försök, du har inget att förlora. Lycka till !


Hej, jag är mycket tveksam till hjälp för mig, det går nog inte. mitt fall är omöjligt. Beror nog mest på att jag inte kan tänka mig något annat liv an vad jag hade. försöker med stor möda o besvär att stå ut och göra något av mitt liv. jag är så grymt besviken och ledsen för att mitt liv är så värdelöst.


Vill bara skriva att jag känner igen mig i det du skriver men vågar inte ge upp och det ska du inte heller göra. Kram.


Självmordsbenägen ,hur gammal är du , varför vill du ta livet av dig ? Jag kan känna med att livet är värdelös och jag har såna magsmärtor så jag orka inte leva längre och läkaren säger att de är kroniskt men har ju feber hela tiden med. . Jag tycker att du ska försöka prata med någon för de är fel att ta livet av sig. Du får gärna adda mig på msn maddisen24@hotmail.com


Jag har addat dig på msn, så kan vi snacka.


Allas problem är ju individuella. så det är svårt att jämföra. mitt proplem är jag nog ensam, för det är ingen som frivilligt vill göra sig så illa. jag är förgrymmad över det varje dag, jag kunde sluppit det enkelt. det retar mig till förbannelse.


Ingen är lika det är sant.. Jag har själv starka su-planer MEN det beror på hur mycket man själv orkar att försöka.. å då tänker du säkert att jag har för fan försökt.. å jag tror dej.. att ta livet av sej är inte nr 1 på listan men man orkar mer än man tror å det hjälper å ha nån som inte inte accepterar ett nej eller ett jag orkar verkligen..hjälper verkligen.. jag antar att du har sökt hjälp, annars gör det.. jag hoppas du har nån att prata med... vad jag vill säga e att dagarna går varje sej man vill det eller ej... släpp kraven å försöka att bara va... ta det lugnt... jag vet inte om detta hjälper men det är vad jag tänker å själv har försökt med... många kramizar...


självmordsben du får skriva hur mycket du vill till mig för jag lyssnar gärna och har hjälpt kompisar.


Hej. Jag känner igen mig i allt. Vet inte ens varför jag fortsätter kämpa. Hade det jätte bra , ända fram till förra året, allt rasade bara. Jag började skära mig, försökte ta livet flera gånger. Min lärare tvingade mig till kurator och min kurator tvingade mig till läkare, men läkaren tyckte inte att mina problem va stora nog för att göra något. Han tyckte bara jag skulle fortsätta hos kurator. Sen hade jag praktik, skar mig igen då, försökte få tag på min kurator, men hon fanns inte där. Tillslut orkade jag inte bry mig mera, låtsas ist att jag mår bra....


Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.


Jo jag har hört det med, tror det var en amerikansk president som sa så en gång.


min verklighet är bara allt för svår, jag vet inte hur länge jag ska orka lida mera, det tar aldrig slut med mitt lidande. mitt liv är värdelöst för mig. nåt annat kommer det aldrig att bli. så är det bara.


jag är tröstlös

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons