Forum Depression & ångest


Forumtråd: lönen har byt namn..

den kallas för mens och kommer en gång i månaden och varar två veckor..

haha! Min vara bara i en vecka. :/ D *kram*


låter jobbigt 2 veckor själv har jag 4 dar kram


Jag har ingen...tappade den för 5 år sedan. Men f-n vet om jag inte vill ha skiten tillbaka. Då levde jag åtminstone. Kärringåldern är inte kul,då alla hormoner springer gatlopp i kroppen. Man åldras fortare också då östrogenet sjunker.Och kemiskt östrogen undanber jag mig helst.


Själv har jag ingen sedan jag tog P-spruta ) Kramisar


hmm joo när jag hade minipiller så hade jag den i 2 veckor...nu när jag har slutat kommer den inte alls...... kram


haha så du vill vara ung igen, med mens och tillhörande finnar :) Kramisar


Ojdå...å jag som har tappat den för läääängesen. Å ändå frågar de efter legitimation på bolaget...än så länge iaf. Frågan är om de gör det när/om jag slutar använda pippilotter:D).


klurigt det där....men kanske e så du ej vill ha barn...eller e du bara snurri huvet det va kanske ej skämt men blöder du så länge, det ej normalt ju får du kolla så fall!!! O ta järntabletter för jisses namn o blodpudding


hehehe ja jisses..näe..de va så här att en av sönerna kom hem och sa detta.. Han hade hört en kille säga detta till en medarbetare ute på en lastkaj på ett jobb... Först förstod jag inte nått, och hade de inte kommit från min son hade jag ställt samma frågor och ställt mig undrande som ni gjort här.. Men nu kom det från en kille, och han kan ju inte blöda ... Så kontentan av det hela.. Killar vet inte ett dugg ..om oss tjejer... Vi ser inte mensen som en avlöning..och inte håller den på i två veckor.. och inte kommer den,alltid den 25 i varje månad hellr.. hihihi... 0))) Villervalla


Puh, tack för förklaringen, för jag började precis - idag - anse att äntligen börjar poletterna ramla ner i huvudet igen och så såg jag din tråd... ha ha ha kände mej lite förvirrad av den ju, för jag fattade inte hehe... Kram!


0)..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons