Forum Depression och ångest


livet suger

någon annan än jag som mår piss?

ja här är en till tyvärr


ni e inte ensamma


Jag mår jättedåligt har varit inlagd på psyk i omgångar ,vill bli inlagd igen men får inte ,de på psykakuten anser mig inte psykisk sjuk trots att jag har höga självmordstankar .


Vad ska man egentligen göra för att bli hörd och tagen på allvar?! Man får inte komma i tid eller ens komma på ett kallat läkarbesök... då anser de att man är för frisk... man får inte vara sminkad... då är man för frisk, man får försöka ta livet av sig bara man vet varför man försökt och "misslyckats" och ångrar sig efteråt... man får ha självmordstankar bara man inte tänker på döden 24h om dygnet.. Och slutligen efter att ha kunnat dragit en längre lista på vad man får och inte får göra för att få hjälp inom psyk... Om man söker hjälp så e det ett friskhets tecken inom psykiatrin men utanför dess väggar så ser folk oavsett varför man har med psyk att göra att man e psykiskt störd! Vad det nu innebär? Vet ni vad psykiatrin sa till mig första gången jag sökte hjälp...-Är du säker på att du vill det hära, ha hjälp utav oss? Du vet väl att du kommer för evigt bli stämplad för att sökt hit! Jag var då 19 år och precis försökt tagit mitt liv och de var tvungen att magpumpa mig samt sy igen mina sår på handlederna.. Det e tragiskt att det ska behöva vara på det här sättet men sant


har precis permission från psyk, är inlagd för andra gången...


eyetear Fyfan alltså att du inte fick hjälp när du var 19 år ,varför finns psyk överhuvudtaget ? Man ber om hjälp i tid och de säger att man är frisk de är ju hemskt alltså .


minari vart bor du ? är du inlagd fortfarande ? Får du bra hjälp


ja, svensk psykvård är ett skämt...


sjuksyrran verkligen man önskade att psykvården var bättre .


sjuksyrranja, svensk psykvård är ett skämt... Jag instämmer verkligen med att psykvården är ett skämt. Men jag undrar, vad är det som ni skulle vilja ändra? Vad är bättre i andra länder, och vad är dåligt här?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons