Forum Depression & ångest


Litiumbehandling?

Nu har jag gjort misstaget att läsa om Litium och dess biverkningar. Känslomässigt blir jag rädd, bara av att läsa om det gav mig hjärtklappning och yrsel. Tankemässigt blir det mer, bryr mig inte om vad jag stoppar i mig - spela roll-eller är det farligt - borde jag strunta i det? Jag undrar vilka erfarenheter ni har om läkemedlet? Kompletterar ni med någon medicin? Jag är inte manisk utan varvar mer kronisk egentlig depression till djupa svåra depressioner. Aldrig manisk, aldrig glad. Nu vet jag inte vilken startdos jag fått, skall hämta ut medicinen senare ikväll men jag äter Voxra 300 mg och Tryptizol 100 mg dagligen. Vid behov även imovane och stesolid. Låter som väldigt mycket i medicinväg? Vad har ni för erfarenheter? Biverkningar?

hej vännen har ätit litium i snart 5 år o äter oxå antidepp zoloft och lyrica sen proppisar märkte av biverkningar i början att man fick diaree o huvudvärk men någon yrsel har jag inte haft det är väl så idividellt jag har bipolär sjukd så mina humörsvänigningar har ju blivit bättre sen jag började med den förut växlade jag i humör uder samma dag kan inte ge dej nåt råd direkt förutom att jag tycker du ska prova litium många mår mycket bättre när dom äter den har märkt att man går inte ner lika djupt i depressionen längre lycka till kramar


Tjena! Käkar abilify,zyprexa, cipramil, nozinan, nitrazepam och stesolid. Funkar bra men man blir torr i strupen som fan. Litium har jag testat man skakar, som om man hade parkinson och törstig som fan, blev man med.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons